Ντε Νίρο για Τραμπ: Παραμένει ηλίθιος

Ντε Νίρο για Τραμπ: Παραμένει ηλίθιος

Με το ίδιο πάθος που ενσαρκώνει τους ρόλους στην μεγάλη οθόνη επιτέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Την ημέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του ως πρόεδρος των ΗΠΑ στο Λος Άντζελες ο 74χρονος ηθοποιός έδινε ομιλία στην εκδήλωση του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην ομιλία του ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος».

Όταν ένας από τους ακροατές αντέδρασε ακούγοντας το όνομα τού Τραμπ ο ηθοποιός είπε: «όχι, μη γιουχάρεις μωρό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας».

Και πρόσθεσε ότι δεν προσπαθεί να μετατρέψει ένα μη πολιτικό γεγονός σε πολιτικό. «Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων», είπε ο Ντε Νίρο.

Και συνέχισε: «Υπάρχει κάποιος εδώ που σχεδιάζει να λάβει ανώτατη εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Τραμπ; Αλλά μην αποθαρρύνεστε νέοι άνθρωποι. Αποκτήστε το δίπλωμα σας από ένα νόμιμο ίδρυμα. Δεν χρειάζεται να γίνετε πρόεδροι. Μπορείτε να βρείτε μία τίμια δουλειά ή να γίνεται πρόεδροι και να αποκαταστήσετε την ακεραιότητα στο επάγγελμα του προέδρου. Σε πλήρη αντιπαραβολή με τον κόσμο απληστίας και ατιμίας απόψε γιορτάζουμε την γενναιοδωρία και την αφοσίωση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter