Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ»: Το δεύτερο trailer της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (Video)

Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ»: Το δεύτερο trailer της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (Video)

Με μερικά από τα διασημότερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογραφικού στερεώματος, και με τη σφραγίδα του Κουέντιν Ταραντίνο, το «One upon a time in Hollywood» είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο, ενώ προβλήθηκε ήδη στο φεστιβάλ των Καννών, όπου το κοινό την αποθέωσε, όρθιο και χειροκροτώντας για περίπου επτά λεπτά συνεχώς.

Η εμφάνιση των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου βρέθηκαν μαζί με τον Ταραντίνο, προκάλεσε… παροξυσμό στο κοινό.




Ο Ταραντίνο, μάλιστα, ζήτησε απ΄όσους είδαν την ταινία ή ξέρουν την υπόθεση να μη διαρρεύσουν λεπτομέρειες.

Στην ταινία, που εκτυλίσσεται στο 1969, ο Ταραντίνο δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς προσπαθούσαν να επιβιώσουν στο Χόλιγουντ οι ηθοποιοί της εποχής, με τον Ντι Κάπριο να είναι ο ηθοποιός και τον Μπραντ Πιτ να υποδύεται τον κασκαντέρ του. Οι δύο γνωρίζουν όλες τις χαρές και τις δυσκολίες του χώρου, αλλά και την Σάρον Τέιτ (την υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι), η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, μαζί με φίλους της, όταν σφαγιάστηκαν από τους «οπαδούς» του διαβόητου Τσαρλς Μάνσον. Εκτός από τους παραπάνω σταρ, στο «Οnce upon a time in Hollywood» εμφανίζονται επίσης ο Αλ Πατσίνο, ο Κερτ Ράσελ, αλλά και ο πρόωρα χαμένος Λουκ Πέρι.

Εικάζεται μάλιστα, σύμφωνα με την Telegraph, ότι περιέχει την πιο σοκαριστική σκηνή στην καριέρα του σκηνοθέτη.

Δείτε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter