Ντίνα Κώνστα: Αποτέφρωση χωρίς τελετή – Η επιθυμία για ενίσχυση του ΣΕΗ

Ντίνα Κώνστα: Αποτέφρωση χωρίς τελετή – Η επιθυμία για ενίσχυση του ΣΕΗ

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, ότι θα γίνει σεβαστή η επιθυμία της Ντίνας Κώνστα και των συγγενών της για αποτέφρωση, αντί ταφής.

Παράλληλα, δεν θα πραγματοποιηθεί τελετή, ενώ όπως επίσης σημειώθηκε, αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.), που δημοσιοποίησε τον αριθμό λογαριασμού για τον εν λόγω σκοπό.

Αναλυτικά η ανάρτηση από το ΤΑΣΕΗ:

«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους, στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους.

Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος, μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και ελεύθερο πνεύμα με αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντινα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο.

Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα.

Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.)

(IBAN: GR4202602150000400100392909

Αρ Λογ. 0026-0215-40-0100392909 με αιτιολογία αντί στεφάνου Ντίνας Κώνστα)».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

02/10/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter