Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οπαδός ρίχνει την μπύρα στον Ίβιτς (Photo)

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οπαδός ρίχνει την μπύρα στον Ίβιτς (Photo)

Τη στιγμή που ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού πετάει ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα play off της Super League, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Τις φωτογραφίες, τις οποίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το bloko.gr χρησιμοποίησε μαζί με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και την παρακάμερα του τεχνικού τιμ της ομάδας, η πράσινη ΠΑΕ ώστε να εντοπίσει τον οπαδό, ο οποίος τελικά συνελήφθη. Οι «πράσινοι» πρόκειται να προχωρήσουν σε αγωγή εναντίον του για διαφυγόντα κέρδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επιβάλλουν ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» τόσο στον ίδιο όσο και στον πατέρα του ο οποίος του είχε δώσει το εισιτήριο διαρκείας του.

Για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ώστε να εντοπιστεί ο δράστης που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, μίλησε εν τω μεταξύ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο υπεύθυνος αγώνων των «πρασίνων», Σπύρος Βλάχος.

Όπως είπε, «το πιο σημαντικό ήταν η ταυτοποίηση από τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο. Από το τουρνικέ, εντοπίσαμε την ώρα που μπήκε και τις άλλες πληροφορίες και είδαμε ποιος είναι από την κάμερα εισόδου. Στην είσοδο έγινε πλημμελής έλεγχος από τους σεκιούριτι. Ο σεκιούριτι εκεί όπως είδαμε στην κάμερα, του είπε να πετάξει τη μπύρα στο καλάθι, αλλά ο δράστης συνέχισε κανονικά και μπήκε στο γήπεδο».

«Το πρώτο υλικό μας το έδωσε μια παρακάμερα που χρησιμοποιεί το τεχνικό τιμ και μας βοήθησε γιατί μας έδωσε μια πολύ καθαρή λήψη του δράστη. Και από τις κάμερες της αστυνομίας προέκυψε η κίνηση του δράστη και αυτό που έκανε» συμπλήρωσε. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter