Ντομινίκ στο Eurohoops: «Φίλοι του Παναθηναϊκού σας αγαπώ, λυπάμαι για τον Παύλο»

Ντομινίκ στο Eurohoops: «Φίλοι του Παναθηναϊκού σας αγαπώ, λυπάμαι για τον Παύλο»

O Ντομινίκ Ουίλκινς δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα. Κάθε άλλο μάλιστα. Παραμένει στην καρδιά του έστω κι αν έμεινε μόλις για ένα χρόνο. Κι ούτε καν ολόκληρο…

Ο “Human Highlight Film”, ο μεγάλος σταρ των Ατλάντα Χοκς (τους οποίους υπηρετεί ακόμα ως πρεσβευτής τους και τηλεσχολιαστής αγώνων τους) μίλησε αποκλειστικά στο Eurohoops. Τον συναντήσαμε στο Λος Άντζελες για τον αγώνα των Χοκς με τους Κλίπερς και μας μίλησε για την εποχή που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε την πρώτη από τις έξι Ευρωλίγκες του συλλόγου, ποιον παίκτη θυμάται και αργότερα έκανε καριέρα στο ΝΒΑ αλλά και τους Ευρωπαίους προπονητές στην κορυφαία λίγκα.

“Είναι υπέροχοι φανς, εκπληκτικοί. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, με έκαναν δικό τους. Σας αγαπώ όλους και επίσης θέλω να πω πως λυπάμαι για τον Γιαννακόπουλο”, είπε ο περίφημος Ντομινίκ στο Eurohoops και συνέχισε μιλώντας για τη διαφορά των ρούκι Ευρωπαίων από άλλους:

“Έρχονται νέοι μεν στο ΝΒΑ, αλλά έχουν παίξει επαγγελματικά για 2-3 σεζόν. Αυτή είναι η διαφορά (σ.σ. βλέπε Ντόντσιτς”).

Θυμάται κάποια αντίστοιχη περίπτωση από τότε; Βεβαίως…

“Θυμάμαι στην Ελλάδα όταν έπαιξα κατά του Πέτζα Στογιάκοβιτς που ήταν τότε 17-18 χρονών. Ένας καταπληκτικός παίκτης. Έπαιξα με τον Στογιάκοβιτς όταν ήμουν στην Ελλάδα. Ήταν μωρό και εγώ ένας μεγάλος άνδρας”, μας είπε γελώντας ενώ με αφορμή τη μετακόμιση του Ρικ Πιτίνο, αντιστρέψαμε τις καταστάσεις και τον ρωτήσαμε πως βλέπει τους Ευρωπαίους κόουτς στο ΝΒΑ (Κατσικάρης, Σκαριόλο).

“Δεν με νοιάζει από πού προέρχονται. Δεν με νοιάζει η εθνικότητα του καθενός. Ο καλός κόουτς είναι καλός κόουτς παντού. Φυσικά θα παροτρύνω όποιον μπορεί να έρθει να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ”.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter