Ντόμινο αναβολών σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ – Όλα ανοιχτά στο ΝΒΑ

Ντόμινο αναβολών σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ – Όλα ανοιχτά στο ΝΒΑ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα σήμερα ώρα Ελλάδας, η έκτακτη σύσκεψη των παικτών των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ, με αφορμη΄το θέμα που προέκυψε με την αποχή των Μιλγουόκι Μπακς και των Ορλάντο Ματζικ από τα το 5ο παιχνίδι των πλέι οφ.

Η ευρεία συνάντηση των παικτών να συζητήσουν το θέμα και την οποία παρακολούθησαν αρκετοί διαιτητές και προπονητές και στόχο είχε να προκύψει μια κοινή απόφαση για το μέλλον των πλέι οφ, δεν είχε τελικά αποτέλεσμα. 

Οι δύο ομάδες του Λος αντζελες, Λέικερς και Κλίπερς εξέφρασαν στην πολύωρη συζήτηση την επιθυμία τους να διακοπεί οριστικά η σεζόν 2019/20 και αποχώρησαν από την αίθουσα. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες πάντως, υποστήριξαν ότι τα πλει οφ πρέπει να συνεχιστούν, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις τους και να ασκήσουν πιέσεις ενάντια στην αστυνομική βία και τον ρατσισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ντόμινο από αναβολές

Αν πάντως, στο ΝΒΑ οι αθλητές δεν έβγαλαν άκρη για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος, στα υπόλοιπα σπορ στις ΗΠΑ, η κίνηση των Μιλγουόκι Μπακς προκάλεσε ντόμινο αναβολών και τα πάντα «πάγωσαν» προσωρινά στον αμερικάνικο αθλητισμό!

Οι εξελίξεις χθες ήταν ραγδαίες και συγκλονιστικές. Μπορεί το ΝΒΑ να ακύρωσε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής, όμως τη σκυτάλη πήραν πολύ γρήγορα το γυναικείο NBA, οι Μιλγουόκι Μπρούερς του μπέιζμπολ και το αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά τένις Western & Southern Open της Νέας Υόρκης μπορει να ανακοινώθηκε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναβάλει τους σημερινούς αγώνες, όμως το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ναόμι Οσάκα δεν αγωνίστηκε στον χθεσινό προημιτελικό σε ένδειξη διαμαρτυρίας κι έχασε έτσι την πρόκριση από την Ελίσε Μέρτενς.

«Ως άθλημα, το τένις παίρνει συλλογικά μια στάση ενάντια στη φυλετική ανισότητα και την κοινωνική αδικία που για άλλη μια φορά προωθείται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το USTA, το ATP Tour και το WTA αποφάσισαν να αναγνωρίσουν αυτή τη στιγμή με την παύση του τουρνουά στο Western & Southern Open την Πέμπτη 27 Αυγούστου. Το τένις θα συνεχιστεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου» ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter