Μπακογιάννη κατά διαγραφής Μίχαλου από τη ΝΔ – Και μένα με είχε διαγράψει o Σαμαράς!

Μπακογιάννη κατά διαγραφής Μίχαλου από τη ΝΔ – Και μένα με είχε διαγράψει o Σαμαράς!

«Τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουνε αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ των άλλων, η τομεάρχης Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση του Σταύρου Γεωργάκη, κατά την προχθεσινή παρουσία της στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου για τους λόγους που η ΝΔ διέγραψε τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Συγκεκριμένα η κυρία Μπακογιάννη είπε τα εξής: «Τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουνε αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Εάν τώρα εμένα με καλείτε να δικαιολογήσω διαγραφή, βρήκατε λάθος άνθρωπο να ρωτήσετε. Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχω διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων. ‘Αρα δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω. Εν πάση περιπτώσει δε χρειάζεται να είναι κανένας μέλος του κόμματος για να ασπάζεται τις λογικές και τα πιστεύω αυτής της παράταξης. Και ξέρετε πάντοτε όλα αυτά τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και κλείνουνε και ξανάμαστε μαζί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter