Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε και αυτήν την μάχη»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε και αυτήν την μάχη»

Πιστή σε αυτό που δήλωσε, πως παρά την ασθένειά της θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά και δεν θα διαφοροποιήσει την καθημερινότητά της, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την χθες, Δευτέρα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα.

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για το «απίστευτο κύμα συμπαράστασης» επισήμανε ότι δεν θα το βάλει κάτω και θα δώσει τη μάχη της.

«Ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα ανέφερε ότι «ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται. Σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν» και συμπλήρωσε ότι «δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι τα μηνύματα που έχει λάβει από όλους τους πολιτικούς χώρους και τον απλό κόσμο «είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα το βράδυ».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την ασθένειά της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter