Ντόρα Μπακογιάννη απέναντι στον Βορίδη: Ναι στον γάμο ομοφύλων, ναι στην υιοθεσία (Video)

Ντόρα Μπακογιάννη απέναντι στον Βορίδη: Ναι στον γάμο ομοφύλων, ναι στην υιοθεσία (Video)

Με απόλυτη σαφήνεια η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στο γάμο ομοφύλων που θα ήθελε ο Πρωθυπουργός να φέρει στη Βουλή αλλά προσκρούει στην ακροδεξιά εντός της Νέας Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα πήρε και άλλη μια σημαντική θέση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε ανοικτά υπέρ της υιοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια ώστε τα παιδιά τους να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα άλλα παιδιά.

Παράλληλα, αναφερόμενη στους αγώνες της στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα σημείωσε πως η κοινωνία έχει αλλάξει από τις παραδοσιακές οικογένειες.

«Η πραγματικότητα λέει πως σήμερα δεν υπάρχουν μόνον οι πυρηνικές οικογένειες, οι παραδοσιακές οικογένειες. Υπάρχουν οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι οικογένειες που τα παιδιά είναι χωρισμένων γονιών και υπάρχουν και παιδιά ομόφυλων ζευγαριών. Και σ’ αυτό θέλω να σταθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Όλα τα υπόλοιπα παιδιά έχουν δικαιώματα, τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών ΔΕΝ έχουν δικαιώματα», πρόσθεσε.

Όπως είπε το σύμφωνο συμβίωσης δεν έλυσε όλα τα προβλήματα που σήμερα προκύπτουν, καθώς η κοινωνία και οι οικογένειες αλλάζουν, μια σαφής διαφοροποίηση από τη θέση του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Παράλληλα δέχθηκε το πρόβλημα εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ωστόσο πως το νομοσχέδιο πρέπει να έρθει άμεσα στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: 

Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων μηνύουν Πλεύρη, Αγοραστό, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλο και κρατικούς αξιωματούχους

Ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Κωλοτούμπα» Ερντογάν όπως λέει ο Άδωνης ή κράτα μικρό καλάθι;

Ο Πορτοσάλτε πανηγυρίζει μετά τον Ερντογάν: «Πίκρα στην Ακροδεξιά, στα πατώματα…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter