Ντόρσεϊ: «Δεν ασχολούμαι με ονόματα, δεν φοβάμαι κανέναν»

Ντόρσεϊ: «Δεν ασχολούμαι με ονόματα, δεν φοβάμαι κανέναν»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την μάχη του Ολυμπιακού με την Εφές (19:00) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four και δήλωσε ότι δεν φοβάται κανέναν, προσεγγίζοντας τον κάθε αγώνα με τον ίδιο τρόπο.

-Τάιλερ, ποιες είναι οι τελευταίες πινελιές στην προπόνηση για τον ημιτελικό με την Εφές;

 «Στην τελευταία προπόνηση δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Την ίδια ρουτίνα που έχουμε όλη τη σεζόν ακολουθούμε. Κυρίως σουτ για να έχουμε την αίσθηση της στεφάνης στη “ Stark Arena”. Και βίντεο για την τακτική. Αυτό είναι και το μυστικό… να το κρατάς απλό».

-Πως προσεγγίζεις τις «μάχες» με τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς; 

 «Προσεγγίζω κάθε αγώνα με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχω φόβο και δεν ασχολούμαι με το όνομα των αντίπαλων γκαρντ. Παρακολουθώ μόνο στο βίντεο τι κάνουν αυτοί οι παίκτες καλύτερα και προσπαθώ να είμαι έτοιμος αμυντικά».

-Θα είσαι «ζεστός» για μεγάλα σουτ, όπως έχεις συνηθίσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού; 

«Αυτό είναι το δικό μου δυνατό σημείο. Φυσικά και στο σουτ μου προετοιμάζομαι για τον ημιτελικό, αλλά προετοιμάζομαι να κάνω και άλλα στο παρκέ. Το σουτ είναι μόνο ένα στοιχείο του παιχνιδιού μου».

Μόνο στο ποσοστό ευστοχίας στις βολές υπερέχει η Εφές στα στατιστικά. Ήρθε η ώρα να τις βάλετε ;

 «Οι ελεύθερες βολές είναι πολύ σημαντικές. Μπορεί να κερδίσουν ή να χάσουν έναν αγώνα. Πρέπει να είμαστε εύστοχοι στις βολές και να τους αποκλείσουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter