Ντόρτμουντ: Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον 28χρονο ύποπτο της επίθεσης

Ντόρτμουντ: Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον 28χρονο ύποπτο της επίθεσης

Ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του βασικού ύποπτου για τη βομβιστική επίθεση στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ λίγο πριν τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονακό στις 11 Απριλίου, ανακάλυψαν σε νέα τους έρευνα οι γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με την γερμανική «Welt», η αστυνομία της χώρας λέγεται πως ανακάλυψε στο σπίτι του 28χρονου Ρωσογερμανού υπόπτου, σχέδια για την κατασκευή βόμβας, τα οποία δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα. Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα, η εφημερίδα αναφέρει πως το ενδιαφέρον των αστυνομικών προκάλεσε μια λέξη «θάμνος» που ήταν γραμμένη στα ρωσικά, σε ένα σημειωματάριο του φερόμενου ως δράστη. 

Να θυμίσουμε ότι η βόμβα εξερράγη δίπλα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και ήταν τοποθετημένη σε θάμνους. Στην έρευνα βρέθηκαν κι έγγραφα με όλες τις δραστηριότητες καθώς και το αγωνιστικό καλεντάρι της Μπορούσια.

Ο 28χρονος άνδρας κρατείται αλλά αρνείται συμμετοχή στην επίθεση και επιμένει ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο Ντόρτμουντ για διακοπές, ωστόσο τα στοιχεία μαρτυρούν άλλα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter