«Ντου» ΑΕΚτζήδων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Επιτέθηκαν σε κατοίκους του Γραμματικού

«Ντου» ΑΕΚτζήδων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Επιτέθηκαν σε κατοίκους του Γραμματικού

Διεκόπη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής το απόγευμα της Πέμπτης, όταν συνεπλάκησαν οπαδοί της ΑΕΚ με μέλη κινημάτων από το Γραμματικό Αττικής.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ήταν και η υπογειοποίηση του δρόμου γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Το συνοδό έργο, αρμόδια για την εκτέλεση του είναι η Περιφέρεια Αττικής, θεωρείται απαραίτητο για την ολοκλήρωση όλου του σχεδίου κατασκευής του γηπέδου.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της συζήτησης, πήγαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ καθώς και παράγοντες και στελέχη της ομάδος μεταξύ των οποίων ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης όμως μέλη κινημάτων και κάτοικοι από το Γραμματικό Αττικής, μεταξύ των οποίων και μαθητές Γυμνασίου, κατέλαβαν το προεδρείο του Συμβουλίου απαιτώντας να συζητηθεί, εκτός ημερησίας διατάξεων, η ακύρωση της κατασκευή ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στην περιοχή τους. Συζήτηση με αυτό το θέμα έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου.

Οι κάτοικοι του Γραμματικού δεν αποχωρούσαν από το προεδρείο και δεν επέτρεπαν να αρχίσει η διαδικασία με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ να τους επιτεθούν και να ακολουθήσει συμπλοκή.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανεβλήθη για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter