Ντου και διακοπή στο 92’ στο ΠΑΟΚ – Αρης

Ντου και διακοπή στο 92’ στο ΠΑΟΚ – Αρης

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αρη στην Τούμπα διεκόπη στις καθυστερήσεις κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Οι οπαδοί του Δικέφαλου πέταξαν δεκάδες κροτίδες, ενώ χούλιγκαν μπούκαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Το ματς δεν μπορούσε να συνεχιστεί και ο Σκωτσέζος διαιτητής Ρ. Μάντεν στο 92’ αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και πάθος από το ξεκίνημα του. Στο 5′ ο Μαντσίνι δοκίμασε το πόδι του, ωστόσο ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Δικέφαλος δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη φάση στο 13’ με τον Σφιντέρσκι να σουτάρει και τον Κουέστα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 17’ ο Καμαρά βρέθηκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 19’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς, ενώ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι κίτρινοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες με τους Εντιαγέ (31’), Ματέο Γκαρσία (38’) πριν ανοίξουν το σκορ. Στο 41’ ο Εντιαγέ μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια «σέρβιρε» μισό γκολ στον Μαντσίνι, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Ο Αρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Στο 47’ ο Σάσα σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Πασχαλάκης σπέκρουσε την μπάλα.

Στο 51’ ο Α. Ζίβκοβιτς έκανε σέντρα – σουτ από δεξιά και η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Στο 57’ ο Καμάρα βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το τελείωμα του δεν βρήκε εστία.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 68’. Ο Αν. Ζίβκοβιτς έβγαλε την σέντρα, ο Κούρτιτς έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Κουέστα με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 83’ έγινε μία μικρή διακοπή του αγώνα, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν κροτίδες και μπουκάλια στο χορτάρι. Δυστυχώς, στις καθυστερήσεις οι οπαδοί πέταξαν δεκάδες κροτίδες και το ματς δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

Ο Μάντεν έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τέιλορ, Κούρτιτς, Αν. Ζίβκοβιτς, Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (82’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (61’ Μιτρίτσα), Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Αν. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (61’ Ακπομ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (74’ Ματίγια), Μαντσίνι (67΄Γκάμα), Ματέο Γκαρσία (91’ Ιτούρμε), Καμαρά (74’ Μάνος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter