«Ντου» οπαδών της ΑΕΚ στο πούλμαν της ομάδας και εξάψαλμος στους παίκτες

«Ντου» οπαδών της ΑΕΚ στο πούλμαν της ομάδας και εξάψαλμος στους παίκτες

Αργά χθες βράδυ (10/11) οργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας και περίμεναν το πούλμαν από το ΟΑΚΑ με πολύ άγριες διαθέσεις.

 Η ήττα από τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που ήρθε (η Ενωση προηγήθηκε 2-0 κι έχασε τελικά με 3-2), απογοήτευσε τους φίλους του «δικεφάλου» που αρκετοί εξ αυτών δεν άντεξαν και πήγαν στο ξενοδοχείο να επιτεθούν φραστικά στους ποδοσφαιριστές…

Πληροφορίες ανέφεραν ότι αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών, μπήκε και στο πούλμαν και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες την ώρα που απάλλαξαν από κάθε ευθύνη τον τεχνικό διευθυντή της ομαδας, Ίλια Ίβιτς. «Εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη σε όλα αυτά. Δεν φταις σε τίποτα και δεν θέλουμε κάτι από σένα» του είπαν μεταξύ άλλων…

Κωστένογλου: «Φάγαμε μεγάλη σφαλιάρα»

Λίγο νωρίτερα πάντως ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για την ήττα της ομάδας του: «Ήταν ένα απίστευτο αποτέλεσμα. 

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Προηγηθήκαμε στο ημίχρονο 0-2. Είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή του Κρίστιτσιτς. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε επιλογές παικτών άλλες γιατί είχαμε δυο ακραία μπακ, δυο ακραίους επιθετικούς κι έναν φορ στον πάγκο. Είχαμε ελλείψεις. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε το 0-3 και το 0-4. Ήμασταν επιπόλαιοι. Οπως συμβαίνει στη ζωή, βγήκε στο ποδόσφαιρο. 

Φάγαμε μια μεγάλη σφαλιάρα. Μεγάλο δίδαγμα. Μείωσε ο Παναθηναϊκός και μετά χάσαμε τελείως την ισορροπία του παιχνιδιού. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές στον άξονα. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την αριστερή πτέρυγα. Στον άξονα δεν είχαμε επιλογή.

Όταν μείωσε ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει. Κάναμε μέχρι εκείνο το διάστημα τις περισσότερες τελικές που έχει κάνει η ΑΕΚ σε ντέρμπι και είχαμε και την ευκαιρία με τον Γιακουμάκη. Στο τέλος χάσαμε ένα απίστευτο ματς. Πρέπει να διδαχθούμε, να σιωπήσουμε. Να ταπεινωθούμε γιατί το χρειαζόμαστε. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε όμως. Να συλλέξουμε τα κομμάτια μας. Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πολλές φορές μια ήττα έρχεται με άσχημο τρόπο, αλλά ίσως είναι μια αρχή για να διδαχθούμε για το μέλλον. Θα πρέπει να αντέξουμε αυτή τη σφαλιάρα. Είναι πρωτόγνωρο και για εμένα όσο βρίσκομαι στους πάγκους. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτοί που έχουν ψυχικό σθένος, προχωράνε…».

Άναψε φωτιές ο Μάνταλος

Η δήλωση πάντως του αρχηγού της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου αμέσως με τη λήξη του ντέρμπι άναψε φωτιές και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Κυρίως με την ατάκα του «σήμερα αναστήσαμε ένα νεκρό…», αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό…ποικίλες αντιδράσεις οπαδών και όχι μόνο.

Δήλωσε ο Μάνταλος στην κάμερα της NOVA: «Αυτό είναι που καταλαβαίνουμε όλοι, τελειώνουν όλα με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, είμαι εδώ γιατί πρέπει, δεν είναι η ώρα να πούμε ότι πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και τέτοια.

Το μόνο που έχω να πω είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήταν είναι και ια είναι στο πλευρό μας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Το παιχνίδι χάθηκε από μας. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3 και δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό που θα πω, το λέω με κάθε σεβασμό στον Παναθηναϊκό αλλά νιώθω ότι αναστήσαμε έναν νεκρό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter