«Ντου» σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Χαλκίδα

«Ντου» σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Χαλκίδα

Ανεγκέφαλοι οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες πριν από λίγες μέρες στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην οδό Φαβιέρου, στη Χαλκίδα. 

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr από τις φωτοβολίδες που εκτόξευσαν 6-7 κρανοφόροι, πιθανότατα οπαδοί του Ολυμπιακού, προκλήθηκαν και… παράπλευρες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και στα γραφεία που στεγάζονται οι υπηρεσίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα διαλύθηκε η τζαμαρία, ενώ από μία φωτοβολίδα προκληθεί πυρκαγιά η οποία ευτυχώς έσβησε άμεσα πριν επεκταθεί.

«Ευτυχώς, η επίθεση έγινε σε ώρα που δεν ήταν άνθρωποι μέσα στα γραφεία…», δήλωσε στο EviaZoom.gr, η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας από το «Χαμόγελο του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, η οποία ειδοποιήθηκε από το σύστημα ασφαλείας του συναγερμού. Και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση από την οποία πήρε φωτιά τη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει μέσα σε αυτό τον χρόνο…».

Στην ιστοσελίδα μίλησε και ένας κάτοικος της περιοχής λέγοντας πως «μας διέλυσαν τα αμάξια, έξι αμάξια που ήταν στη σειρά. Ακούσαμε θόρυβο το βράδυ, έσκασαν φωτοβολίδες και κατεβήκαμε κάτω. Βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα…». 


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter