Κανονικά η διαδικασία

«Ντου» Στρατούλη στον πλειστηριασμό της ΠΗΓΑΣΟΣ

«Ντου» στο χώρο που θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος αναγκαστικός πλειστηριασμός σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος Εκδοτική» από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, έκανε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στρατούλης, με την διαμαρτυρία του, προσπαθεί να ακυρώσει τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 16.00 είναι προγραμματισμένος ο αναγκαστικός πλειστηριασμός σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος Εκδοτική» από το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η διαδικασία προβλέπει δύο διαφορετικούς πλειστηριασμούς, όπου στον έναν θα πουληθούν τα σήματα του Έθνους, του Έθνους της Κυριακής και της Ημερησίας, ενώ με άλλο πλειστηριασμό θα πουληθούν ξεχωριστά η κάθε μια από τις συμμετοχές της «Πήγασος», πλην των μετοχών του Mega.

Οι φήμες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μάρη να είναι οι βασικοί ενδιαφερόμενοι αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.