«ΝΤΟΥ» χούλιγκαν σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ

«ΝΤΟΥ» χούλιγκαν σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ

Εριχναν σκόνη με πυροσβεστήρες για να μην γίνονται ορατοί!

Στις αρχές του μήνα σε καφετέριες του Κολωνού έγινε «ντου» από ομάδα χούλιγκανς με μηχανάκια και χωρίς διακριτικά, που αναζητούσαν οπαδούς άλλων ομάδων. Χθες βράδι περίπου 20-25 άτομα (επίσης χωρίς διακριτικά), επιτέθηκαν στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ, στην διασταύρωση των οδών Αθανάτων και Αυλώνος, στα Σεπόλια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , οι χούλιγκανς έφθασαν στον σύνδεσμο πεζή, φορώντας κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, σιδερολοστούς, αλλά και… πυροσβεστήρες!

Η επίθεση στα γραφεία (ευτυχώς ήταν κλειστά) κράτησε λίγα λεπτά, αλλά οι δράστες πρόλαβαν κι έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα κοντά στον σύνδεσμο, προκάλεσα ζημιές σε βιτρίνες και μοτοσυκλέτες, ενώ τραυμάτισαν ελαφρά με ρόπαλο ένα άτομο. Το απίστευτο είναι ότι κατά την αποχώρηση τους, κάλυψαν τα νώτα τους με σκόνη από τους πυροσβεστήρες που είχαν, έτσι ώστε να μην γίνονται ορατοί και να διασκορπιστούν με τη άνεση τους στα γύρω στενά! Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασαν στον σύνδεσμο μετά από λίγα λεπτά, δεν κατόρθωσαν (ως συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις) να εντοπίσουν τους δράστες.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η χθεσινή επίθεση, όπως και η προηγούμενη στις αρχές του μήνα στον Κολωνό, ενδεχομένως να συνδέονται μεταξύ τους και να αποτελούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών οργανωμένων οπαδών…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter