Ντουμπάι: H αεροπορική εταιρεία Emirates πρέπει να επιστρέψει 30.000 αποσκευές μετά το χάος της κακοκαιρίας

Ντουμπάι: H αεροπορική εταιρεία Emirates πρέπει να επιστρέψει 30.000 αποσκευές μετά το χάος της κακοκαιρίας
AP Photo/Christopher Pike

Επίσημα συγγνώμη από τους επιβάτες της ζήτησε η Emirates για το χάος που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, εξαιτίας του κατακλυσμού που έπληξε τον Αραβικό Κόλπο και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει όλες τις αποσκευές τους.

Λόγω των καταστροφικών πλημμυρών, εκατοντάδες πτήσεις καθηλώθηκαν και χιλιάδες πελάτες έμειναν αποκλεισμένοι. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με οργισμένες αναρτήσεις από πελάτες που δήλωσαν ότι δεν έλαβαν καμία βοήθεια από το προσωπικό της Emirates και ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με κανέναν στην εταιρεία.

Ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας, Σερ Τιμ Κλαρκ, σε επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, ανέφερε ότι έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα και πως όσοι εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο άφησαν πίσω τους συνολικά 30.000 αποσκευές.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μας συγγνώμη σε κάθε πελάτη που τα ταξιδιωτικά του σχέδια διαταράχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κλαρκ.

«Γνωρίζουμε ότι η αντίδρασή μας δεν ήταν τέλεια. Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε την απογοήτευση των πελατών μας λόγω της συμφόρησης, της έλλειψης πληροφοριών και της σύγχυσης στους τερματικούς σταθμούς. Αναγνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ουρές και οι χρόνοι αναμονής ήταν απαράδεκτοι» πρόσθεσε.

Η αεροπορική εταιρεία άλλαξε δεκάδες πτήσεις την Τρίτη, καθώς μαίνονταν η καταιγίδα και «τις επόμενες 3 ημέρες έπρεπε να ακυρώσουμε σχεδόν 400 πτήσεις και να καθυστερήσουμε πολλές περισσότερες, καθώς οι εργασίες εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού και προμηθειών» ανέφερε.

Ο Κλαρκ δήλωσε ότι το προσωπικό του έκανε ό,τι μπορούσε για να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή κατάσταση και ότι η αεροπορική εταιρεία «έστειλε πάνω από 100 εθελοντές υπαλλήλους για να φροντίσουν τους πελάτες» δίνοντας προτεραιότητα σε ιατρικά περιστατικά, ηλικιωμένους και άλλους ευάλωτους ταξιδιώτες.

Διαβάστε επίσης:

Σούνακ: Ανένδοτος για την απέλαση μεταναστών προς τη Ρουάντα – «Οι πτήσεις θα φύγουν ό,τι και αν συμβεί»

Βρετανία: Παραιτήθηκε από το BBC ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων Χιου Έντουαρντς λόγω εμπλοκής σε σεξουαλικό σκάνδαλο

Πόλη απαγόρευσε τα smartphones σε δημόσιους χώρους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter