«Ντρέπεται και η ντροπή»: Το ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου

«Ντρέπεται και η ντροπή»: Το ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου

Για διαρκή κοροϊδία και απαράδεκτη κατάσταση στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά μιλάει η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ με τις παγκόσμιες διακρίσεις ξέσπασε με διαδοχικές αναρτήσεις στο Instagram: «Ντρέπεται και η ντροπή», έγραψε, διανθίζοντας τις αναρτήσεις της με τις σχετικές φωτογραφίες.

Τα σχόλια της Κυριακοπούλου, στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενα του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων αθλητών, έχουν ως εξής:

«Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η τρίτη εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή.

Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο. Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται.

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς).

Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter