«Ντρίπλα» Άδωνη στα μέτρα με… click away (Video)

«Ντρίπλα» Άδωνη στα μέτρα με… click away (Video)

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί στον εμπορικό κόσμο για τα νέα μέτρα, ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να δώσει… «λύση».

Ειδικότερα, αναφορικά  με το γεγονός πως οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε rapid test για να μπουν σε καταστήματα, ο Άδωνης «έδειξε» τη λύση του click away, προφανώς σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις.

Μιλώντας στο Open είπε: «Δεν απαγορεύεται το click-away, επιτρέπεται. Το rapid test χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα, αν δεν υπάρχει είσοδος στο κατάστημα, μπορούν να παραλάβουν στην είσοδο, να μην μπουν μέσα. Αν έχουν κάνει την παραγγελία τους, να τους το δώσουν όπως γινόταν την εποχή του click away. Αυτό επιτρέπεται».

Πρόσθεσε, μάλιστα: «Αν κάποιος πελάτης δεν θέλει ούτε να κάνει rapid test ούτε να “ασχοληθεί” με κανένα από τα μέτρα, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα. Έξω, σε ανοιχτό χώρο, δεν απαγορεύεται να είναι χωρίς rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει να το έχεις… είναι μία επιλογή που μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter