Ντρισμπιώτη: «Για την οικογένεια, τους φίλους, τον προπονητή»

Ντρισμπιώτη: «Για την οικογένεια, τους φίλους, τον προπονητή»

Στην οικογένειά και στους φίλους της αφιέρωσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χλμ βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σήμερα στο Μόναχο.

«Τελικά αξίζει τις θυσίες», είπε μετά τον τερματισμό η 38χρονη αθλήτρια στο μικρόφωνο της κρατικής τηλεόρασης. «Έλειπα 3,5 συνεχόμενους μήνες από το σπίτι μου, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που μου το επέτρεψαν με την στήριξή τους. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη για την επιτυχία αυτή».

Η Ντρισμπιώτη απέδωσε τα άλματα βελτίωσης των τελευταίων ετών στη συνεργασία με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο: «Έχω αλλάξει προπονητή εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Κεφαλόπουλο για όσα μου έχει προσφέρει. Δηλαδή σωστή προπόνηση και σωστές συμβουλές. Μπορεί να δει και να καταλάβει τα πάντα. Με έμαθε να καταλαβαίνω κι εγώ τις συναθλήτριες μου. Μαζί του κάνω σχεδόν τα διπλάσια χιλιόμετρα. Δεν υπολείπομαι σε τίποτα από τις άλλες αθλήτριες. Έχουμε καταπληκτική χημεία, δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω».

«Το χρυσό μετάλλιο είναι εκπλήρωση καριέρας», συμπλήρωσε η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια. «Δεν πίστεψα ποτέ στην ζωή μου πως μπορώ να πετύχω τέτοιο πράγμα. Όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε με τον κύριο Κεφαλόπουλο, μου είπε πως θα μπορούσα να ήμουν Ολυμπιονίκης. Μπορεί να μην το κατάφερα αυτό, αλλά έγινα πρωταθλήτρια Ευρώπης».







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter