Ντροπή: Ισοπέδωσαν προστατευόμενη παραλία για να κάνουν πάρτι – Ήταν γεμάτη καρέτα-καρέτα (Photos+Video)

Ντροπή: Ισοπέδωσαν προστατευόμενη παραλία για να κάνουν πάρτι – Ήταν γεμάτη καρέτα-καρέτα (Photos+Video)

Εικόνες ντροπής στην παραλία της Άνασσας, την οποία «ισοπέδωσαν» μπουλντόζες προκειμένου να γίνει χλιδάτο ιδιωτικό πάρτι.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι προστατευόμενη, ανήκει στο δίκτυο Natura και «φιλοξενεί» πράσινες χελώνες και καρέτα-καρέτα.

Το πάρτι επρόκειτο να γίνει από Ρώσο ένοικο τοπικού ξενοδοχείου, με 150 καλεσμένους, και με την κατάλληλη… «μετατροπή» της παραλίας, χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία του χώρου, όπου απαγορεύονται τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Η σχετική άδεια δόθηκε, μάλιστα, από τοπικές αρχές, πριν ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών στα social media, με εικόνες και βίντεο που έδειχναν το μέγεθος της αναλγησίας και πριν παρέμβει τελικά ο κύπριος υπουργός Γεωργίας. Ο Νίκος Κουγιάλης παρενέβη χθες για να σταματήσουν οι διαδικασίες, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές του υπουργείου.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου υποστήριξαν ότι μερίμνησαν και ενδιαφέρονται για τις προστατευόμενες χελώνες, κάτι όμως που καθόλου δεν φαίνεται να ισχύει από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανήρτησαν στο Facebook χρήστες των social media…

https://www.facebook.com/efie.vinall/posts/1548850671801937?pnref=story

https://www.facebook.com/efie.vinall/posts/1548854071801597?pnref=story

Τα λόγια είναι περιττά. Δίπλα τους οι εκσκαφείς, οι οποίοι ακούγονται στο βίντεο

Posted by Efie Ioannou Vinall on Dienstag, 5. September 2017

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter