Ντροπή! Ο Κουρουμπλής «υποκλίθηκε» στον Αμβρόσιο για μια χούφτα ψήφους

Ντροπή! Ο Κουρουμπλής «υποκλίθηκε» στον Αμβρόσιο για μια χούφτα ψήφους

Μόνο η λέξη ντροπή μπορεί να περιγράψει την ανάγκη που ένιωσε ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής να επισκεφθεί τον ακροδεξιό Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Πολιτικός κατήφορος; Κι αυτό ταιριάζει στην παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά του κυρίου Κουρουμπλή. 

Είναι δυνατόν προκειμένου να μαζέψει μια χούφτα ψηφαλάκια να συναγελάζεται και να δέχεται δώρα από τον μεγαλύτερο κήρυκα του μίσους, ομοφοβίας και ρατσισμού;

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην χωροφύλακας επί Χούντας και νυν Μητροπολίτης, Αμβρόσιος έχει κριθεί ομόφωνα ένοχος για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και δημόσια υποκίνηση βίας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Είναι απορίας άξιον πώς ένας πρώην υπουργός μιας κυβέρνησης που έχει δεχθεί αήθεις επιθέσεις από τον Μητροπολίτη που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με τους υπόδικους χρυσαυγίτες νιώθει την ανάγκη να τον επισκεφθεί, και να δεχθεί τα δώρα από τον Αμβρόσιο. Και προσέξτε, δεν τον συνάντησε κάπου τυχαία. Ο ίδιος και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων  που διατηρεί η μητρόπολη Αιγιαλείας. Κάτι δε μας λέει καλά ο κύριος Κουρουμπλής. 

Διαβάστε ακόμη: Ξεπέρασε κάθε όριο ο Αμβρόσιος: Χυδαίο εξώφυλλο του βιβλίου του με τον Τσίπρα να «τον πηγαίνουν τέσσερις» (Photo)

Διαβάστε ακόμη: Αμβρόσιος: Ένας μισάνθρωπος κήρυκας του μίσους

https://twitter.com/kouroumplis/status/1115697407600283653

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter