Ντροπή! Ο Μάκης Βορίδης σε χουντογλέντι, την Κυριακή στο Documento

Ντροπή! Ο Μάκης Βορίδης σε χουντογλέντι, την Κυριακή στο Documento

-Ο Μάκης Βορίδης σε χουντογλέντι. Πρόκληση για τη δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβάλλεται να αποπέμψει εδώ και τώρα από την κυβέρνηση τον φόρα παρτίδα χουντικό υπουργό.

-75 πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, νομικοί, άνθρωποι του πολιτισμού και του αθλητισμού, στηλιτεύουν τη μεθόδευση φίμωσης. Έκρηξη οργής για τη μητσοτακική επιχείρηση στραγγαλισμού του Documento.

-Ρινγκ ακροδεξιών στο υπουργικό συμβούλιο για το προσφυγικό. Γεωργιάδης, Βορίδης κατά Χρυσοχοϊδη για τη Μόρια με καταγγελίες περί χαλαρής αντιμετώπισης των προσφύγων. Βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την ακραία ρητορική που χρησιμοποιούν οι εκ του ΛΑΟΣ ορμώμενοι υπουργοί.

-Προσφυγικό: Με fake news κόβουν και ράβουν οι Έλληνες Σαλβίνι. Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί εργαλειοποίηση του προφίλ και του αριθμού των προσφύγων προκειμένου να δικαιολογηθούν σκληρότερα μέτρα «ευρωπαϊκού πολιτισμού».

-Προϋπολογισμός 2020 με «τρύπες» 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Αύριο κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο με εμφανή την τάση περιορισμού των φοροελαφρύνσεων.

-Ψήφος αποδήμων. Στο… ζύγι τα παιδιά της Αστόρια. Ετοιμάζουν απογραφή της ομογένειας.

-Μια Κομισιόν πιο… σκοτεινή απ’ τις άλλες. Διαφθορά και σκοτεινά συμφέροντα υποψήφιων επιτρόπων. Έρευνα του Παρατηρητηρίου της Ευρώπης των Πολυεθνικών.

– Στο σημείο μηδέν η Creta Farms και το μέλλον εκατοντάδων εργαζομένων της. Να φορτωθεί πολιτικά το φιάσκο κινδυνεύει ο Αδωνης Γεωργιάδης.

-Περιβάλλον. Μία, δύο, τρεις, πολλές Γκρέτες. Τα παιδιά θέλουν να προστατέψουν τη Γη στην οποία ζουν.

-Καταπολέμηση της βίας από τον υφυπουργό; Νext year! Τρεις μήνες συμπληρώνει ο Λευτέρης Αυγενάκης ως ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού, αλλά από τη μέρα που υποσχέθηκε «φραγμό» στην οπαδική βία τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν με τραγικές μάλιστα συνέπειες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter