Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Κοζάνης – Δικαιολόγησε τους βιασμούς γιατί οι κοπέλες κυκλοφορούν ημίγυμνες (Video)

Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Κοζάνης – Δικαιολόγησε τους βιασμούς γιατί οι κοπέλες κυκλοφορούν ημίγυμνες (Video)

Λάβρος κατά των γυναικών που επιλέγουν την έκτρωση, αλλά και όσων στηρίζουν το συγκεκριμένο δικαίωμα εμφανίστηκε την Πέμπτη από τον ιερό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Πετρανά ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, αναφέροντας πως «διαπράττονται εκατομμύρια φόνοι παιδιών μέσα στη μήτρα της μάνας τους».

Όπως μεταδίδει το kozanimedia, ο Μητροπολίτης Κοζάνης γνωστός για τις ακραία συντηρητικές, συνήθως, θέσεις του μητροπολίτης ουσιαστικά ανέφερε πως παλαιότερα δικαιολογούνταν “κοινωνικά” οι εκτρώσεις, γιατί οι κοπέλες πήγαιναν στα χωράφια για δουλειά και ένας “παλιάνθρωπος” τις βίαζε, ενώ τώρα “κυκλοφορούν ημίγυμνες στις πόλεις”!

Yποστήριξε ότι «τότε δεν άντεχε η κοινωνία να χαθεί η τιμή και η παρθενία μιας κοπέλας, γιατί βάδιζε σε αρχές, στη δημόσια αιδώ και στα χρηστά ήθη, σε εκείνα που διαμορφώθηκαν στον αστικό κώδικα του 1952…αλλά σιγά-σιγά ήρθαμε και τα σβήσαμε όλα».

Και συνέχισε τον προσβλητικό, προκλητικό, σκοταδιστικό κήρυγμά του λέγοντας  «άρχισε να επιτρέπεται να βγαίνουν από τη θάλασσα ημίγυμνοι και γυμνοί…και σήμερα γυρίζουν ημίγυμνες οι κόρες και οι εγγόνες σας… 13 και 14 ετών».
Ο Μητροπολίτης Κοζάνης εξομοίωσε τις εκτρώσεις με τους φόνους και διερωτήθηκε «εάν αυτός είναι πολιτισμός». Επίσης ανέφερε πως «η εκκλησία σέβεται την επιστήμη, αλλά μέχρι εκεί που προσφέρει στον άνθρωπο».
Οι προσβλητικές αυτές δηλώσεις για τις γυναίκες από τον Μητροπολίτη έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά τις επίσης ντροπιαστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομος ο οποίος υποστήριξε πως μια γυναίκα δεν βιάζεται αν δεν το θέλει, ούτε μένει έγκυος από βιασμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter