ΝΒΑ: Γιορτινή ατμόσφαιρα και αποθέωση για τον Γιάννη και τους Μπακς στο Μιλγουόκι (Videos)

ΝΒΑ: Γιορτινή ατμόσφαιρα και αποθέωση για τον Γιάννη και τους Μπακς στο Μιλγουόκι (Videos)

Οι πολίτες του Μιλγουόκι έβαλαν τα… γιορτινά τους και έπιασαν κάθε σπιθαμή των δρόμων στο Μιλγουόκι για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ έπειτα από μισό αιώνα «ξηρασίας».

Οι δρόμοι της «πόλης» γέμισαν από κόσμο που περίμενε να δει τους πρωταθλητές της σεζόν 2020-21 να πραγματοποιούν τον γύρο του θριάμβου. Ο MVP των τελικών και ηγέτης των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο της αποθέωσης, με την υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο να ακολουθεί.

Ο 26χρονος Έλληνας σούπερ σταρ σήκωσε στον ουρανό της πόλης το βαρύτιμο τρόπαιο σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό και λίγο αργότερα δήλωνε κατενθουσιασμένος για το γεγονός πως είδε «χαρούμενους ανθρώπους και οικογένειες» να βρίσκονται στη φιέστα των πρωταθλητών.

«Αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε κάτι τόσο σπουδαίο γι’ αυτήν την πόλη. Και είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι είναι εδώ και γιορτάζουν μαζί μας. Είμαι χαρούμενος που είναι και ο Θανάσης μαζί μας. Αξίζει και εκείνος να ζήσει αυτήν την εμπειρία. Όπως το αξίζουν όλοι», σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η παρέλαση των Μπακς

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter