ΝΒΑ: Σε καραντίνα 25 αγωνιστικών ο Τζα Μόραντ

ΝΒΑ: Σε καραντίνα 25 αγωνιστικών ο Τζα Μόραντ

Mε αποκλεισμό 25 αγώνων τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ ο «πιστολέρο» Τζα Μόραντ. Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις ανέβασε στο Instagram βίντεο στο οποίο εικονίζεται να κραδαίνει περίστροφο.

Ήταν μάλιστα υπότροπος, αφού είχε υποπέσει στο ίδιο ατόπημα και μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Η τότε ποινή του ήταν καραντίνα για 8 αγωνιστικές. Ο Μόραντ, που αγωνίστηκε στα δύο τελευταία AllStar Game, είναι επ’ αόριστον αποκλεισμένος από την ίδια την ομάδα του.

«Η συμπεριφορά του είναι ανησυχητική και αποτελεί καμπανάκι συναγερμού, αφού μπορεί να γίνει αντικείμενο μίμησης από νέα παιδιά», δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, στην ανακοίνωση που συνοδεύει την ποινή. «Με αυτή την τιμωρία, καιθστούμε σαφές ότι παρόμοιες πρακτικές δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Ο Σίλβερ πρόσθεσε ότι η ποινή του Τζα Μόραντ μπορεί να αυξηθεί. Μετά το τέλος της, ο διάσημος μπασκετμπολίστας θα υποχρεωθεί να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενάντια στις βλαπτικές συμπεριφορές, υπό την αιγίδα του ΝΒΑ.
“Θα δουλέψω όλο το καλοκαίρι για να βελτιώσω την ψυχική μου υγεία και ισορροπία ώστε να γίνω πιο ώριμος”, υποσχέθηκε ο Μόραντ. “Ελπίζω οτι θα μου δώσετε την ευκαιρία να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος από όσο έδειξα μέχρι τώρα. Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά, που απογοητεύτηκαν από τη συμπεριφορά μου. Υπόσχομαι ότι θα σας το ξεπληρώσω”.

Ο Τζα Μόραντ, που πέρυσι είχε μέσο όρο 26,2 πόντους, θα κλείσει τα 24 τον Αύγουστο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter