Νύχτα πήρε το πτυχίο του και ο Πρετεντέρης;

Νύχτα πήρε το πτυχίο του και ο Πρετεντέρης;

Με τόση αριστεία το τερμάτισαν εκεί στην Νέα Δημοκρατία και στον ευρύτερο χώρο των χειροκροτούντων…

Μετά τον απτυχίωτο Διαματάρη, τα συνεχή λάθη του Μιλιτάδη Βαρβιτσιώτη, για να μην πούμε και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σειρά έχει ο εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενος και μετά της δεξιάς συναγελαζόμενος, Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης.

Πώς κατόρθωσε σε ένα tweet να κάνει δύο λάθη μαζί και να δώσει λάθος περιεχόμενο μόνον η αριστεία της ευρύτερης δεξιάς πετυχαίνει….

Γράφει λοιπόν:

«το ΝΑΤΟ πήρε τα Σκοπια όπως ήθελε. Τα Σκοπια πήραν το ΝΑΤΟ όπως ήθελαν. Εμείς σεμνυνομαι να πω τι ακριβώς πήραμε. Αλλα το τι δεν πήραμε φαίνεται τωρα με την Τουρκία και την αναταραχή στην περιοχή»

Ας αφήσουμε το κόμμα που χρειάζεται ανάμεσα στο «εμείς» και στο «σεμνύομαι». Το σεμνύομαι όμως δεν σημαίνει πως ντρέπομαι να το πω… Δυστυχώς για όσους το κάνουν λάθος, σημαίνει πως «είμαι υπερήφανος», «καμαρώνω».

Μετά λοιπόν από την υπερηφάνεια του Βαπτιστή για το τι πήρε από το ΝΑΤΟ έρχεται και το fake, όταν αναφέρεται στο ΝΑΤΟ και στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σκεφτείτε, αν ακόμα η Τουρκία είχε το ελεύθερο να αλωνίζει στα Σκόπια.

Όχι ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης δεν είναι άσχετος με τη διεθνή πολιτική. Απλά είναι πιο σχετικός με την μικροκομματική πολιτική και… άστους να κουρεύονται.

Για την ιστορία πάντως το ίδιο λάθος με τον κ. Πρετεντέρη είχε κάνει από το βήμα της Βουλής και η πορφυροβαπτισμένη Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Είχε προτρέψει τους βουλευτές της συμπολίτευσης να «σεμνύονται» όταν μιλάνε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Εννοούσε να δείχνουν σεβασμό και όχι να περηφανεύονται, αλλά η αριστεία είναι μόνον στα χαρτιά, ενίοτε ούτε και σε αυτά…

Πάντως εδώ θα προτιμούσαμε την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου που όταν δεν ξέρει… δηλώνει οικονομολόγος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter