O Βελόπουλος θέλει να κάνει την Ελλάδα… Τέξας: Κατέθεσε πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή

O Βελόπουλος θέλει να κάνει την Ελλάδα… Τέξας: Κατέθεσε πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή

Πρόταση νόμου για να αναγνωριστεί το δικαίωμα της οπλοκατοχής καταθέτει η Ελληνική Λύση, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να προχωρά σε ένα πρωτοφανές -ακόμα και για τα δικά του δεδομένα- παραλήρημα alt-right ρητορικής και κινδυνολογίας, συνδέοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την τραγωδία στο Μάτι με τους εχθρικούς -κατά τα λεγόμενά του- γείτονες της χώρας. Ζήτησε δε την επαναφορά της θανατικής ποινής, την απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής για την ΕΛ.ΑΣ και επέκρινε την κυβίστηση του Άδωνη Γεωργιάδη για την φαρμακευτική κάνναβη, ευχόμενος «βίον χασισόσπαρτον!».

«Εμείς, στην Ελληνική Λύση θα καταθέσουμε σήμερα πρόταση νόμου για να αναγνωριστεί το δικαίωμα της οπλοκατοχής στους Έλληνες» είπε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε πως «είμαστε ένα κράτος που συνορεύουμε με εχθρούς. Γείτονές μας είναι ο Τούρκοι. Με αυτό τον τρόπο και με τη σύσταση πολιτοφυλακής και εθνοφυλακής κανείς δεν θα τολμήσει να μπει στο σπίτι του Έλληνα και βιάσει την γυναίκα του και το παιδί του. Αν είχατε πολιτοφυλακή όταν έγινε η τραγωδία στο Μάτι θα την είχατε αποφύγει. Δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς, γιατί θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους κατοίκους εκτός της φλεγόμενης περιοχής με ασφάλεια. Στην Αμερική υπάρχει πολιτοφυλακή. Στην Ελβετία το ίδιο. Ο Ελβετός έχει στο σπίτι του όπλο. Πρέπει να γίνουμε ένα νέο Ισραήλ με πολίτες – οπλίτες. Και εμείς έχουμε πολλούς εχθρούς γύρω από τη χώρα μας. Έχουμε τους Αλβανούς που μιλούν για μεγάλη Αλβανία, τους Βούλγαρους που μιλούν για μεγάλη Βουλγαρία, τους Σκοπιανούς που μιλούν για Μακεδονία, τους Τούρκους που μιλούν για μεγάλη Τουρκία. Μόνο εμείς δεν μιλάμε για μεγάλη Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, υποστήριξε πως «όποιος σκοτώνει ένα νέο άνθρωπο, μια μωρομάνα, όποιος βιάζει παιδί πρέπει να καταδικάζεται σε θάνατο». Μάλιστα, πρότεινε στην πλειοψηφία να μην επικαλεστεί τις επιταγές της ΕΕ «γιατί αν υπήρχε πραγματικό ευρωπαϊκό δίκαιο δεν θα υπήρχαν Τούρκοι σε Κυπριακό έδαφος». Εν συνεχεία, αιτήθηκε απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής για την ΕΛ.ΑΣ, λέγοντας πως «ο αστυνομικός σήμερα μπορεί να πυροβολήσει έναν εγκληματία μόνο αν ο εγκληματίας πυροβολήσει πρώτος. Δηλαδή, να κάτσει ο αστυνομικός να δεχθεί τη σφαίρα! Όχι. Πρέπει να γίνει άμεσα απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής».

«Σας εύχομαι βίον χασισόσπαρτον!»

Στηλιτεύοντας την «πιρουέτα» του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την φαρμακευτική κάνναβη και τη δικαίωση του Νίκου Καρανίκα, ο Κ. Βελόπουλος σχολίασε δηκτικά πως «η ΝΔ μετά από 2 χρόνια πραγματικά κάνει δουλειές με φούντες!». «Σας εύχομαι βίον χασισόσπαρτον! Και πραγματικά αποδεικνύεται αυτό που λέμε εμείς τόσο καιρό, ότι συμφωνείτε στα μεγαλύτερα ζητήματα. Ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα, που τον είχε λούσει στο παρελθόν και τον έλεγε χασισέμπορο. Και σήμερα λες και λύσατε όλα τα άλλα προβλήματα της χώρας και το μόνο που μένει είναι να κάνετε τους Έλληνες να εξαρτώνται από τον μπάφο! Μου προκαλεί αηδία η συμπεριφορά βουλευτών και υπουργών, που νομίζουν ότι με ένα “συγγνώμη” έχουν τελειώσει όλα. Αφού έκαναν λάθος να μην ζητήσουν συγγνώμη αλλά να παραιτηθούν. Βγαίνει ο Γεωγιάδης και λέει “συγγνώμη έκανα λάθος ο Καρανίκας είχε δίκιο”» ανέφερε και συνέδεσε την κυβίστηση της ΝΔ για την φαρμακευτική κάνναβη με αυτήν για το Μακεδονικό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Και καλά ο Γεωργιάδης κάθε εβδομάδα αλλάζει γνώμη. Αλλά οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ δεν τα βλέπετε αυτά; Δεν βλέπετε ότι το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ζάεφ; Τον πρόεδρο της ψευτο-Μακεδονίας; Για να καταλάβω τον έχετε αναγνωρίσει και τον φέρνετε και στο Μέγαρο Μαξίμου;». Ως προς το ζήτημα αυτό, ρώτησε τους βουλευτές της συμπολίτευσης: «Δεν σας έκανε εντύπωση, εσάς στη ΝΔ, ότι για πρώτη φορά δεν αποδόθηκαν τιμές κράτους στο Άγιο Φως; Τον Ζάεφ τον υποδέχεστε. Το Άγιο Φως;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter