Ο 2ος κύκλος σπουδών Lidl UP: Learn & Work ξεκινάει δυναμικά

Ο 2ος κύκλος σπουδών Lidl UP: Learn & Work ξεκινάει δυναμικά

Η Lidl Ελλάς στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα με το πρώτο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για το λιανεμπόριο στην Ελλάδα.

Μετά τον πρώτο πολύ επιτυχημένο κύκλο σπουδών του Lidl UP: Learn & Work, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και βρίσκεται σε εξέλιξη, η Lidl Ελλάς προχωράει στον 2ο κύκλο του προγράμματος. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο – για πρώτη φορά στην επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα – συνδυάζει σπουδές με σταθερό μηνιαίο μισθό, εκπαίδευση στην πράξη, πιστοποιημένο πτυχίο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μια θέση Υποδιευθυντή/-τριας Καταστήματος να περιμένει τους/τις αποφοίτους του.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Το Lidl UP: Learn & Work στελεχώνει το πειραματικό τμήμα της ειδικότητας «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου». Οι σπουδαστές/στριες λαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση από τους καθηγητές του Δημόσιου Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύονται στην πράξη σε ένα από τα καταστήματα της Lidl Ελλάς στην Αττική, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές Διευθυντές/-τριες Καταστημάτων.

Έτσι, με τον 2ο κύκλο σπουδών του προγράμματος, η Lidl Ελλάς συνεχίζει και υποστηρίζει την αγορά εργασίας με καινοτόμες δράσεις, δίνοντας χώρο και όλα τα εφόδια σε νέους και νέες χωρίς εργασιακή εμπειρία, αλλά με θέληση και όρεξη για μάθηση, να εξελιχθούν χωρίς όρια.

«Με το Lidl UP: Learn & Work δείχνουμε έμπρακτα την πίστη μας στη νέα γενιά, παρέχοντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και ενισχύοντας την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας. Είναι ένα ολιστικό πρόγραμμα που προετοιμάζει τα Στελέχη Λιανικού Εμπορίου του αύριο και τους παρέχει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους» δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter