Ο αδελφός Σαμαρά, ο αδελφός υπουργού του Μητσοτάκη και η Μιράντα Ξαφά οι νέοι επενδυτές στο Ελληνικό;

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα την Παρασκευή πουλήθηκε πακέτο 8.900.000 μετοχών της Lamda Develοpment και αποχώρησε η Μαριάννα Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό και η εταιρεία Orilina AEEAΠ εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA.

Πληροφορίες θέλουν το παραπάνω να είναι αλήθεια και στη θέση της να η εταιρεία Orilina AEEAΠ εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA.

Ποια όμως είναι η εταιρεία Orilina AEEAΠ; Από το αποκαλυπτικό έγγραφο με ημερομηνία 10/6/2020 προκύπτει ότι πρόεδρος της εταιρείας είναι ο αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Ζαββού, Στέλιος. Στα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της εταιρίας βλέπουμε τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρο, αλλά και την Μιράντα Ξαφά πρώην στέλεχος του ΔΝΤ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.