Ο αδιόρθωτος Στέφανος Κασιμάτης απέδειξε και πάλι πως δε διαθέτει ίχνος ευαισθησίας

Ο αδιόρθωτος Στέφανος Κασιμάτης απέδειξε και πάλι πως δε διαθέτει ίχνος ευαισθησίας

Ο Στέφανος Κασιμάτης απέδειξε για ακόμα μία φορά το «δημοσιογραφικό του ταλέντο» να βγάζει χολή και κυνισμό σε ο,τιδήποτε μη αρεστό στον ίδιο αποδεικνύοντας πως παραμένει αδιόρθωτος. 

Μια συγκλονιστική φωτογραφία της Τατιάνας Μπόλαρη από την Eurokinissi που δείχνει έναν υπάλληλο στην Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της Αθήνας σε απόγνωση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στάθηκε η αφορμή για να επιδοθεί σε ακόμα μία λεκτική αθλιότητα σχολιάζοντας την εν λόγω φωτογραφία. 

Έτσι λοιπόν, ο αρθρογράφος των «Νέων» χωρίς ίχνος ευαισθησίας το μόνο που σκέφτηκε να σχολιάσει αντικρίζοντας την φωτογραφία ήταν: «Ο σκεπτόμενος του Ροντέν, σε εκδοχή κεντρικής κρεαταγοράς, ή “το ευαίσθητο χασαπάκι”».

Την ίδια ώρα, η «Αυγή» που δημοσίευσε επίσης την φωτογραφία σχολίασε: «Οι επαγγελματίες της περιοχής βλέπουν τους άδειους δρόμους και μάλλον ξυπνούν στη μνήμη τους οι εφιάλτες της χαμένης πασχαλινής περιόδου. Πολλοί από αυτούς θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις όσον αφορά την διαχείριση των υποχρεώσεων και των βιοποριστικών αναγκών τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter