Ο Άδωνης από το «μη σώσουν να εμβολιαστούν» ψάχνει… σανίδα σωτηρίας (Video)

Ο Άδωνης από το «μη σώσουν να εμβολιαστούν» ψάχνει… σανίδα σωτηρίας (Video)

Και μάλιστα ψάχνει σανίδα σωτηρίας στους επιστήμονες για να πείσει τον κόσμο πως δεν πρέπει να φοβάται το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αφού το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα υπέρ των εμβολίων περιείχε και την φράση του Άδωνη Γεωργιάδη ότι κουράστηκε και «μη σώσουν να εμβολιαστούν».

Και όλα αυτά όταν γνωρίζουμε το φλερτ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη με την Εκκλησία αλλά και την προσπάθειά τους να καπελώσουν τους επιστήμονες.

Λογικό είναι τώρα να τρέχουν και να μην φτάνουν με τις νεοφιλελεύθερες αγγιλώσεις βέβαια αφού δεν θέλουν ισχυρό σύστημα Δημόσιας Υγείας που να απειλεί τους ιδιώτες. Τότε ο Άδωνης δήλωνε κουρασμένος:

Για περίπου δύο χρόνια προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τους επιστήμονες, επιβάλλοντας τις πολιτικές και κομματικές επιθυμίες, κλείνοντας το μάτι στην Εκκλησία για ψήφους αλλά πατώντας και σε δύο βάρκες αφού οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές βρίσκονται στον πολιτικό τους χώρο.

Τώρα και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το δικό του σποτ υπέρ του εμβολιασμού «Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή», τρέχουν και δεν φτάνουν με την πανδημία να βρίσκεται στο τέταρτο κύμα και τους νεκρούς να έχουν φτάσει τις 17.000

Τώρα ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν λέει το γνωστό «μη σώσουν να εμβολιαστούν»:

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter