Ο Άδωνης εκνευρίζεται και στον ΣΚΑΪ

Ο Άδωνης εκνευρίζεται και στον ΣΚΑΪ

Για πρώτη (ίσως) φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν αισθάνθηκε «σαν στο σπίτι» του σήμερα το πρωί κατά την εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους».

Για κάποιο λόγο του ετέθησαν απλές ερωτήσεις που θα έκανε και ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, όπως αν ξανακλείσει η χώρα, αν δούμε μέτρα μόνον για ανεμβολίαστους, αν η κυβέρνηση δεν άκουσε τους ειδικούς, ειδικά για τις μάσκες.

Όμως, ήταν πρόδηλο ότι ο υπουργός δεν αισθάνθηκε καθόλου άνετα για πρώτη φορά και ακολούθησε και τη γραμμή του πρωθυπουργού κατά των fake news που διακινούνται στο internet.

Βέβαια για παράδειγμα, ίσως για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ανέφερε το γνωστό fake news για την επίδραση του εμβολίου στο DNA και όλα αυτά.

Προφανώς, όταν ο πρωθυπουργός ανέφερε για τη Δημοκρατία στο διαδίκτυο δεν εννοούσε κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον ένα μακρύ χέρι που θα έκοβε αντιρρήσεις και ό,τι δεν μας αρέσει…

Όπως και να’χει ίσως με κάποια καθυστέρηση οι εκπομπές ή και τα κανάλια που στήριζαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση αντιλαμβάνονται κάποια στιγμή πως βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με την κοινωνία όπου αναπτύσσονται διαφορετικές σκέψεις και λογικές…

Εξάλλου οι ίδιοι οι πολίτες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν τις απόψεις τους, όπως και κάτω από τις αναρτήσεις των κυβερνητικών στελεχών και δεν μιλάμε για τα γαλάζια τρολ…

Αλλά μέσα στον εκνευρισμό του ο Άδωνης Γεωργιάδης, πέραν των άλλων επέδειξε και έναν τόνο νευρικότητας προς τους καταστηματάρχες της εστίασης και το ότι εκείνοι θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ειδάλλως… ελλοχεύουν πρόστιμα. Εκεί που η κυβέρνηση πήρε άρον άρον τις αποφάσεις της, πιεσμένη από την πραγματικότητα αλλά προσπάθησε να τους ρίξει την ευθύνη χωρίς -όπως πάντα- να αναγνωρίζει τις δικές της παλινωδίες και καθυστερήσεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν απάντησε επί της ουσίας πέραν της νευρικότητας και ίσως εκεί βρίσκεται η ουσία:

Η κυβέρνηση ξέρει πως απέτυχε στους εμβολιασμούς, αλλά δεν θέλει να αναγνωρίσει τα λάθη της, ούτε μπροστά στον καθρέφτη της.

Οπότε θα τα συνεχίσει κάνοντας συνέχεια «φάουλ», δυστυχώς και με την πανδημία να δείχνει μια ιδιαίτερη «όρεξη» για τέταρτη έξαρση.

Το θέμα ωστόσο για τους πολιτικούς στις κυβερνητικές θέσεις είναι πως φέρουν την πλήρη ευθύνη των αποφάσεών τους και των αποτυχιών τους.

Εξ ου και ο εκνευρισμός…

Υ.Γ.: Ακόμα και στο κλείσιμο, οι παρουσιαστές «έκοψαν»… κομψά τον υπουργό που αδυνατούσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter