Ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτίμησε το βίντεο του καταζητούμενου επιχειρηματία Αγιαβέφε; (Video)

Ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτίμησε το βίντεο του καταζητούμενου επιχειρηματία Αγιαβέφε; (Video)

Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις για την ύποπτη τιμητική πολιτογράφηση του 39χρονου Τούρκου επιχειρηματία, Γιασάμ Αγιαβέφε, ο οποίος έχει απασχολήσει ακόμη και την Interpol.

Η υπόθεση «σκοτεινιάζει» ακόμη περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψιν τις ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr σχετικά με τη διαδικασία ελληνοποίησης του διεθνώς καταζητούμενου Αγιαβέφε, την οποία και «έσπρωξαν» προς υλοποίηση δύο συστατικές επιστολές από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης: Με συνέργεια Γεωργιάδη, ΕΥΠ και Μητρόπολης Πειραιά, έκαναν τον Τούρκο καταζητούμενο Έλληνα

Το επίμαχο ΦΕΚ που αφορά την τιμητική πολιτογράφηση του Αγιαφέβε δημοσιεύθηκε στις 22 Ιουνίου. Δεκατρείς ημέρες νωρίτερα (9/6/22), αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στον λογαριασμό που φέρει την υπογραφή του επιχειρηματία ένα βίντεο στο οποίο αναλύονται τα επενδυτικά πρότζεκτ του για τη Θεσσαλονίκη.

Στην περιγραφή διαβάζουμε ότι στο πλάνο του Αγιαβέφε βρίσκεται «η ισχυροποίηση του τουριστικού brand της περιοχής», διαδικασία που θα επιτευχθεί μέσω μίας σειράς ενεργειών (σ.σ εννοεί επενδύσεων), ενώ θέτονται και στόχοι πενταετίας σχετικά με την αύξηση των τουριστικών αφίξεων κατά 25%, αλλά και η επέκταση της φήμης της Θεσσαλονίκης σε νέες αγορές, όπως η Κίνα και η Ινδία.

Άραγε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων να… σαγηνεύτηκε σε τέτοιο βαθμό από το επενδυτικό πλάνο του 39χρονου επιχειρηματία με το «σκοτεινό» βιογραφικό, ώστε να… βάλει το «χέρι» του στο να «τρέξει» η διαδικασία για την απόδοση της πολιτογράφησής του;

Δείτε το βίντεο όπου ο Γιασίμ Αγιαβέφε αναλύει το πλάνο του για τη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι -μεταξύ άλλων- ο Γιασάμ Αγιαβέφε καταζητούνταν από την Interpol, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί κόκκινη ειδοποίηση από την τουρκική IUnterpol για «δημιουργία και διαχείριση παράνομου διαδικτυακού ιστοτόπου τυχερών παιχνιδίων και στοιχημάτων» κατόπιν αιτήματος της Γενικής Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο παράνομων στοιχηματικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Τουρκία, 28 Φεβρουαρίου 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter