Ο Άδωνης Γεωργιάδης βιντεοσκοπεί παράνομα και διακινεί το περιεχόμενο κατά την συζήτηση στη Βουλή

Ο Άδωνης Γεωργιάδης βιντεοσκοπεί παράνομα και διακινεί το περιεχόμενο κατά την συζήτηση στη Βουλή

O Άδωνης Γεωργιάδης κατέγραφε σε βίντεο κατά την διάρκεια διακοπής της διαδικασίας της Βουλής όσα εξελίσσοταν κατά την διάρκεια ποτυ το κανάλι της Βουλής είχε διακόψει την μετάδοση, γεγονός που σχολιάστηκε και από τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη.

Να απαντήσουν Φρούραρχος της Βουλής και Πρόεδρος, ποιος είναι αυτός που τραβάει παράνομα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων βίντεο με βουλευτές και διακινεί το περιεχόμενο. Ο δράστης μπορεί να βρεθεί από το σύστημα καταγραφής. Αν όχι, οι βουλευτές θα γυρνάνε από αύριο με μια κάμερα https://t.co/Z4R5gH8KID

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) January 31, 2022

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν έκρυψε την χαρά του…για την φίμωση του Παύλου Πολάκη στην Βουλή, από τον Χαράλαμπο Αθανασίου, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον αναπτυξιακό νόμο, με τον υπουργό ανάπτυξης να σπεύδει να κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά την ώρα που ο Παύλος Πολάκης ήταν στο βήμα και περίμενε τον Κώστα Τασούλα για εξηγήσεις μετά την πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή, τραβούσε χωρίς την συναίνεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, βίντεο με το κινητό του.

Στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στον φίλο του και εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, καθώς είχε διακοπεί η τηλεοπτική σύνδεση με το κανάλι της Βουλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter