Ο Άδωνης κλείνει το μάτι στους ακροδεξιούς: Δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου αλλά… απέξω! (Video)

Ο Άδωνης κλείνει το μάτι στους ακροδεξιούς: Δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου αλλά… απέξω! (Video)

Με «σημαία» και εμμονή, να αναδείξει την «υποκρισία της αριστεράς στην Ελλάδα» εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης στον ANT1, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ο ίδιος έκλεισε το μάτι στους αρνητές των νεκρών του Πολυτεχνείου (επισήμως 23 νεκροί) λέγοντας ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του χώρου του Πολυτεχνείου αλλά… εκτός, στους γύρω δρόμους!

Άποψη που διαχρονικά προσπαθεί να στηρίξει με έμμεσο τρόπο τους ακροδεξιούς υποστηρικτές και οπαδούς της χούντας, λες και οι νεκροί εκτός διαφέρουν από τους νεκρούς εντός.

Αλλά ο Αδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε λαϊκισμό και υποκρισία αφού επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 καθώς έκαναν κριτική στην κυβέρνηση που επιτρέπει τις παρελάσεις και δεν παίρνει μέτρα για τον Άγιο Δημήτριο αφού υπάρχει η πανδημία.

«Εγώ πάντα έλεγα ότι το κίνητρό τους δεν είναι η πανδημία. Το κίνητρό τους είναι ιδεολογικό. Δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει:

«Δείξτε μου μία ανακοίνωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ενός κόμματος της Αριστεράς που λέει να μη γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου. Εκτός αν με έναν μαγικό τρόπο ο ιός μεταδίδεται στον Άγιο Δημήτρη και στις παρελάσεις και δεν μεταδίδεται στο Πολυτεχνείο».

Τελικά το κεράκι του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν τυχαίο… Έδωσε γραμμή λαϊκισμού.

Και εννοείται πως ο Άδωνης Γεωργιάδης ενοχλείται με κάθε αριστερό και κάθε λαϊκό αγώνα. Με κάθε δυνατότητα του λαού να αντιδράσει στις ταξικές και σκοταδιστικές επιλογές τους.

Το αντίθετο θα ήταν έκπληξη!

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter