Ο Άδωνης πανηγυρίζει επειδή ο Τύπος «κράζει» περισσότερο Μητσοτάκη από τον ίδιο

Ο Άδωνης πανηγυρίζει επειδή ο Τύπος «κράζει» περισσότερο Μητσοτάκη από τον ίδιο

Ολοφάνερη η προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των κορυφαίων στελεχών της να «πιαστούν» από την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να φανερώσουν στους πολίτες την… αποτελεσματικότητα του παραγόμενου έργου τους. Ακόμη και τους τελευταίους μήνες, που «μαίνονται» η μία πίσω από την άλλη οι αποκαλύψεις για διάφορα σκάνδαλα που φέρουν την υπογραφή (ή και τη συγκάλυψη) του Μαξίμου, δεν εγκαταλείπονται οι προσπάθειες για επικοινωνιακές «φιέστες» ώστε να φανεί πως ο «αέρας» μπορεί να μετατραπεί σε μέτρα υπέρ των πολιτών. Καλή ώρα, όπως με το «καλάθι του νοικοκυριού».

Η «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων και η συνεχόμενη έκθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε διεθνές επίπεδο, (καθώς τα… καμώματά της ξεφεύγουν των ελληνικών συνόρων και φτάνουν προς τις Βρυξέλλες, όπου οι επιπλήξεις πέφτουν με τη μορφή… αστραπών), έχουν οδηγήσει ανθρώπους όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης να «πανηγυρίζουν» για το παραμικρό, ακολουθώντας τακτική του να… «σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μετά το επικοινωνιακό σόου της Τρίτης με τη βόλτα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, πληροφόρησε το κοινό του Twitter ότι ο αντιπολιτευόμενος Τύπος που κάποτε… δεν έχανε ευκαιρία να τον κάνει πρωτοσέλιδο «για ψύλλου πήδημα», προχώρησε σε μικρές αναφορές για την πρεμιέρα του νέου μέτρου. «Φαντάζεστε να μην είχαμε πάει καλά τι θα έγραφαν;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άδωνης, παραθέτοντας πρωτοσέλιδα της «Δημοκρατίας», της «Αυγής» και της «ΕφΣυν».

Για τον υπουργό, οι αναφορές ήταν «μικρές» για… «την τιμή των όπλων». Μόνο που ο ίδιος φρόντισε να «θαμπώσει» τις υπόλοιπες αναφορές των πρωτοσέλιδων, φωτίζοντας μόνο αυτές για το «καλάθι της νοικοκυράς». Μόνο που το μεγαλύτερο μέρος της εναπομείνασας επιφάνειας των τριών πρωτοσέλιδων αφορά… και πάλι την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

«Βουλευτής της ΝΔ στη ΜΚΟ του Πάτση», γράφει η Δημοκρατία. «Και κρυφακούει και κρύβεται», γράφει η «Αυγή» με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και την έλευση της PEGA στην Ελλάδα. «Πέρα βρέχει για τον αρχικοριό», σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών. Αλλά για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων… πέρα βρέχει.

Είτε θέλοντας να αποκρύψει το γενικευμένο «κράξιμο» προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να… κάνει το δικό του κομμάτι, είτε δείχνοντας ότι αδιαφορεί για όσα καταλογίζουν στον πρωθυπουργό, το ζήτημα είναι ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να βγει -για ακόμη μία φορά- σε θέση οφσάιντ. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιλέγει να… σφυρίζει αδιάφορα για το γεγονός πως και τα τρία πρωτοσέλιδα που επέλεξε βγάζουν στα… μανταλάκια τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω σκανδάλου Πάτση και παρακολουθήσεων, προκειμένου να κάνει «το κομμάτι του», όπως λέει ο λαός.

Πόσα… σκάνδαλα «made by ΝΔ» μπορούν να χωρέσουν τα πρωτοσέλιδα; Για να χωρέσουν όλα και να γραφτούν με ευμεγέθεις γραμματοσειρές, θα πρέπει το μήκος των εφημερίδων να ξεπεράσει αυτό των… γιγαντοαφισών που βλέπουμε στους δρόμους και διαφημίζουν συναυλίες και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Αλλά για τον Άδωνη, αυτά είναι… ψιλά γράμματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter