Ο Άδωνης προωθεί Ανδρουλάκη για να μαζέψουν τα περί συνεργασίας

Ο Άδωνης προωθεί Ανδρουλάκη για να μαζέψουν τα περί συνεργασίας

Ρόλο «μπροστινού» του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη αποφάσισε ως φαίνεται να διαδραματίσει ο Άδωνης Γεωργιάδης, στην προσπάθειά να μαζευτούν τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας όμως έτσι τη συμπόρευση και το κοινό σχέδιο μεταξύ των δύο κομμάτων, την ίδια στιγμή που το ένα μετά το άλλο στελέχη του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη εμφανίζονται θετικά σε μετεκλογική συνεργασία υπό όρους.

Έτσι, αναδημοσίευσε δημοσίευμα του ΣΚΑΪ με δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, όπου ο τελευταίος απέκλειε κάθε πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων, ακόμη κι αν η Νέα Δημοκρατία υπολείπεται σε απαιτούμενες για την συγκρότηση κυβερνητικής πλειοψηφίας έδρες.

Είχε προηγηθεί πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο κομμάτων, σε μια προσπάθεια να κατευναστεί η εικόνα κυβερνητικής… συνεννόησης μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Ρηγίλλης, την οποία αγκαλιάζουν με θέρμη από ό,τι φαίνεται «πράσινα» στελέχη. Σε αυτό το πλαίσιο η αγωνιώδης προσπάθεια του «αδιευκρίνιστου» κ. Γεωργιάδη να προωθήσει ως δήθεν εναλλακτική αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ αντί του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον λειτουργεί επιβεβαιωτικά ως προς την ύπαρξη κοινού σχεδίου μεταξύ των δύο κομμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλείει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ

Μετά την Μπατζελή και η Μιλένα Αποστολάκη αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter