Ο Άδωνης ψάχνει άλλοθι για την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης στο σαπισμένο ΟΑΚΑ (Video)

Ο Άδωνης ψάχνει άλλοθι για την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης στο σαπισμένο ΟΑΚΑ (Video)

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το σαπισμένο ΟΑΚΑ, επιχειρεί ο υπουργός Εργασίας, Άδωνης Γεωργιάδης, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εγκληματική αμέλεια συντήρησης του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στα γνωστά επικοινωνιακά του τεχνάσματα «Δεν ξέραμε ότι υπάρχει κίνδυνος. Αν ξέραμε, θα είχε κλείσει νωρίτερα. Άλλο το να υπάρχει πρόβλημα άλλο το να είναι επικίνδυνο. Το ΤΑΙΠΕΔ κινήθηκε γρηγορότερα από το χρονοδιάγραμμα. Δεν μπορούσε να κλείσει, ενώ κανείς δεν ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα».

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, ανέφερε ότι «η μελέτη έπρεπε να παραδοθεί σε ένα χρόνο από σήμερα, το 2024», την στιγμή που από το 2021 υπάρχει έγγραφο το οποίο έκανε λόγο για θέμα της στατικότητας της μεταλλικής κατασκευής. Γεγονός που επισημαίνει και η «Καθημερινή» σε σημερινό της δημοσίευμα ότι τον Ιούλιο του 2019 ανετέθη κατόπιν διαγωνισμού από το υπουργείο Υποδομών, μελέτη για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2020, ήτοι πριν από ακριβώς τρία χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε χωρίς ίχνος αυτοκριτικής σημειώνοντας ότι «Κατηγορείται η κυβέρνηση γι’ αυτό που έπρεπε να επαινείται. Το γεγονός ότι αποκαλύπτεται ότι πρόβλημα ασφαλείας του ΟΑΚΑ οφείλεται σε ενέργειες της κυβέρνησης. Εάν δεν είχε κινηθεί η κυβέρνηση δεν θα ξέραμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 7:33

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter