Ο Άδωνης σε ρόλο ιδεολογικού κονφερασιέ: Και για το ακριβό ρεύμα φταίει η Αριστερά (Video)

Ο Άδωνης σε ρόλο ιδεολογικού κονφερασιέ: Και για το ακριβό ρεύμα φταίει η Αριστερά (Video)

Και τι δεν είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης από το στασίδι που έχει πιάσει από το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εννοείται πως αντί να απαντά σοβαρά και πολιτικά στρεβλώνει ο,τιδήποτε, πουλάει τρέλα με τόνους. Και επίσης εννοείται πως δεν φταίει κανείς από την κυβέρνηση. Ακρίβεια βεβαίως είναι εισαγόμενη και η Αγορά η ελληνική δεν έχει καμία στρέβλωση. Ο Άδωνης προσπαθεί με την τρέλα να απαντήσει στη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησής του που (όπως έδειξαν και στην καρτέλα της εκπομπής), πλησιάζει συνολικά το 80%.

Ο Άδωνης δεν είναι οικονομολόγος, ούτε κατά διάνοια. Είναι όμως ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση στην πιο άσχετη, ανερμάτιστη και ανέμελη κυβέρνηση που είχε η χώρα από την μεταπολίτευση και μετά. Στην πιο ταξική, τοξική και κρατικοδίαιτη κυβέρνηση για τους πολλούς προωθώντας τα συμφέροντα των ελάχιστων…

Και βέβαια είχαμε και τις μνημονιακές κυβερνήσεις που τον συναγωνίζονται σε «ηθική».

Τι που του έδειξαν τη δυσαρέσκεια του κόσμου, τι που του είπαν για τις τιμές της βενζίνης. Εκείνος έδειχνε την εφαρμογή για να βρεις το πιο φτηνό βενζινάδικο με μισθό 500-600 ευρώ.

Αλλά εκεί που ξεπουλάει ο Άδωνης –αυτή τη φορά ούτε βιβλία αρχαίων, ούτε νανογιλέκα- είναι η πλειοδοσία κατά της Αριστεράς που έχει την… ιδεολογική ηγεμονία!

Αν δεν ήταν η Αριστερά θα ήταν όλα καλύτερα, επέμεινε ο Άδωνης Γεωργιάδης ελπίζοντας πως κάποιος θα τον πιστέψει…

Όλα θα λειτουργούσαν ρολόι…

Από τους χαμηλές χρεώσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα ως τις τιμές των σούπερ μάρκετ! Εννοείται πως η κρίση είναι εισαγόμενη και η αγορά δουλεύει ρολόι!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης όπως και όλος ο θίασος της κυβέρνησης Μητσοτάκη πουλάει τρέλα γιατί δεν έχει να πει τίποτα… Και γιατί δεν θέλει να παρέμβει στα κέρδη των φίλων τους…

Αν δεν ήταν η Αριστερά… όλα θα πήγαιναν ρολόι…

«Όταν μου έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος κ. Υπουργέ να ζητάω τα ρέστα από την Αριστερά;» τον ρωτούν.

«100%. Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει την ευθύνη», ακούγεται να λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!!! Λέει μάλιστα πως είναι η καταστροφή για την Ελλάδα!

Να φανταστούμε πως αν δεν ήταν η Αριστερά θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια, θα είχαμε μισθούς Ελβετίας, το πράσινο της Κεντρικής Ευρώπης, τα ωράρια και την κοινωνική πολιτική της Σκανδιναβίας…

Αν ήταν θεατρική επιθεώρηση θα γελάγαμε…

Δυστυχώς δεν είναι…

Είναι η κυβέρνηση-θίασος των αρπακτικών που «ψηφίσαμε»

Η κυβέρνηση του «τίποτα»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter