Ο Άδωνης στη Λαϊκή, το πανό και η… τρεχάλα (Video)

Ο Άδωνης στη Λαϊκή, το πανό και η… τρεχάλα (Video)

Αγγουράκια, ντοματούλες, κολοκυθάκια αλλά κανένας καταναλωτής δεν υποδέχθηκε τον Άδωνη Γεωργιάδη στην επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο υπουργός Ανάπτυξης πέρασε σχεδόν τρέχοντας ανάμεσα από τους πάγκους, μαζί με μία κουστωδία παρατρεχάμενων, φωτογράφων και άλλων συνοδών του για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Βίντεο από την επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη στη λαϊκή αγορά ανέβασε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, όπου η υποδοχή που έτυχε θα έκανε οπωσδήποτε τον Μαυρογιαλούρο να κοκκινίσει.

Στο σημείο είχε στηθεί ένα πανό που έγραφε «Καλωσορίζουμε τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη και τον ευχαριστούμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ».

Ο ίδιος έγραψε πως «1η φορά σε μία λαϊκή αγορά (στη Νέα Φιλαδέλφεια) μετά την εφαρμογή του νόμου. Όπως βλέπετε με κυνηγάνε…με περίμεναν με μαύρες σημαίες κλπ….και όμως αυτά έλεγαν στην Βουλή όταν ψήφιζα το νόμο…! Να πηγαίνετε στις λαϊκές! Τους ευχαριστώ όλους για την υποδοχή τους!».

Παρόλα αυτά, στο βίντεο φαίνονται λίγες, αγχωμένες στάσεις σε επιλεγμένους πάγκους, όπου ο υπουργός σταματά για τις απαραίτητες χειραψίες και φωτογραφίες, προδίδοντας μονίμως την αγωνία του για να κινηθεί γρήγορα μαζί με τη συνοδεία του. «Να είστε καλά. Καλές δουλειές. Πάμε» μονολογεί πολλές φορές μονότονα στο βίντεο, ενώ στην πορεία του -όλως τυχαίως- δεν φαίνεται να συναντά ούτε έναν πολίτη, έναν καταναλωτή.

Επική στιγμή όταν ένας έμπορος απάντησε στην ερώτηση του υπουργού πως τα αγγουράκια έχουν φτάσει στο 1,40 ευρώ, με τον Άδωνη να παγώνει και να συνεχίζει τη διαδρομή χωρίς σχόλιο. Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η στιγμή ένας άλλος, αυθόρμητος… έμπορος έσπευσε να του σφίξει το χέρι και να του πει «ευχαριστούμε πολύ και για το νομοσχέδιο, ελπίζουμε να βοηθήσει»!

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter