Ο Άδωνης θεωρεί… φυσιολογικά τα αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα (Video)

Ο Άδωνης θεωρεί… φυσιολογικά τα αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα (Video)

Οι εικόνες από αντικλεπτικά συστήματα τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε σειρά προϊόντων στα ράφια σούπερ μάρκετ έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση και προβληματισμό στην ελληνική κοινωνία, αλλά όχι στους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τρανό παράδειγμα, η τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος στην… καθιερωμένη -πλέον- «βόλτα» του στα σούπερ μάρκετ για επιτήρηση της εφαρμογής του «καλαθιού του νοικοκυριού», χαρακτήρισε το εν λόγω φαινόμενο ως… φυσιολογικό.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτες εικόνες: Έβαλαν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα – Οι γονείς δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους (Video)

«Γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε μία ιδιαίτερα κυνική ομολογία, δείγμα της αναλγησίας που διέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ζητήματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Άλλωστε, έχουν δοθεί -κατ’ επανάληψη- αντίστοιχα δείγματα τα τελευταία 3,5 έτη, με την κυβέρνηση των «αρίστων» να δυσκολεύει την καθημερινότητα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα.

Αντί να δοθεί βάση στην ελάφρυνση των δυσβάσταχτων υποχρεώσεων των πολιτών όσον αφορά την κάλυψη βασικών καθημερινών αναγκών και να ενισχυθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά και να μειωθούν οι τιμές στην αγορά, σε επίπεδο ικανό να μην αποτελεί «εφιάλτης» μια τυπική επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδέχεται ως μέτρο την τοποθέτηση αντικλεπτικών. Μέτρο που φανερώνει -μεταξύ άλλων- ότι υπάρχουν πολίτες οι οποίοι μπορούν να φτάσουν μέχρι και σε παράνομες ενέργειες προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους. Πρόκειται για καταστάσεις οι οποίες θα έπρεπε να θεωρούνται λυμένες και αυτονόητες στις κοινωνίες του 21ου αιώνα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν τοποθετήσει τους εν λόγω μηχανισμούς σε αλκοολούχα ποτά και ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες δεν αποτελούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, σε αντίθεση με τις βρεφικές τροφές…

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες ότι εκτός από την εφαρμογή του… ημίμετρου του «καλαθιού του νοικοκυριού» θα εφαρμοστεί και η… χριστουγεννιάτικη βερσιόν του, ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter