O Άδωνης θυμήθηκε ότι το FBI είναι αξιόπιστο!

O Άδωνης θυμήθηκε ότι το FBI είναι αξιόπιστο!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των νέων αποκαλύψεων του Κώστα Βαξεβάνη, (κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη) και τα «ΝΕΑ» του ημεδαπού ολιγάρχη που τα πλοία του μεταφέρουν το πετρέλαιο του Πούτιν, εργαλειοποίησαν μια έρευνα του FBI στο πλαίσιο του εμπάργκο σε Ρώσους ολιγάρχες προκειμένου να αλλάξουν πάση θυσία την ατζέντα της συζήτησης.

Μια έρευνα που μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον Ρώσο Malofeyev ο οποίος κατηγορείται από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης πως παραβίασε τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας από το 2014 ενώ προσπαθούσε να στήσει ρωσόφιλα ΜΜΕ στην Ευρώπη.

Σαν έτοιμη από καιρό η ΝΔ έσπευσε με ανακοίνωσή της να υποστηρίξει πως ο Ρώσος επιχειρηματίας Malofeyev χρηματοδότησε με 10 εκατομμύρια ευρώ τη δημιουργία ρωσικού καναλιού στην Ελλάδα, σε συνεννόηση με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντή, μαντέψτε, τον Κώστα Βαξεβάνη!

Από κοντά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος το πρωί εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ, το προσωπικό του κανάλι, να υποστηρίξει (με άψογο σολάριουμ λες και κατέφθασε από παραλία της Σαντορίνης που προμοτάριζε το «state of mind» καλοκαιράκι του Κυριάκου) ότι το «FBI έχει βγάλει κάτι που αφορά έντονα την Ελλάδα και πολιτικά και προσωπικά πρόσωπα στην Ελλάδα» και μας καλεί να φανταστούμε «αν αυτή η δίωξη (που την είδες τη δίωξη αντιπρόεδρε;) δεν έλεγε διευθυντής Βαξεβάνης αλλά έλεγε διευθυντής Άδωνης Γεωργιάδης;». «Τι θα γινότανε σήμερα στην Ελλάδα, πείτε μου τι θα γινότανε;» αναρωτήθηκε ο υπουργός τηλεπωλητής!

Καταρχάς υπουργέ μου δεν χρειάζεται να φανταστούμε. Αρκεί να ανατρέξεις στο έγγραφο που απέστειλε το FBI στην τότε Εισαγγελέα Διαφθοράς την κα. Τουλουπάκη, όπου μεταξύ άλλων εννέα πολιτικών υπήρχε και το όνομά σου με την προτροπή να ερευνηθεί για τις σχέσεις του με τη Novartis.

Και να σου θυμίσω μάλιστα τι είπες εσύ γι αυτήν την έρευνα του FBI: «Από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω του FBI για τη Novartis έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI», είχες πει στον ANT1! Όσο για την κυβέρνησή σου έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της την έρευνα και την προτροπή του FBI και μετέτρεψε το σκάνδαλο σε «σκευωρία».

Τώρα αντιπρόεδρε να μας πεις πότε η έρευνα του FBI είναι αξιόπιστη; Τότε που ενέπλεκε και το όνομά σου στο σκάνδαλο Novartis ή τώρα που αναφέρεται στο εμπάργκο στους Ρώσους ολιγάρχες λόγο της εισβολής Πούτιν στην Ουκρανία; Και σε παρακαλούμε να το διευκρινήσεις αυτό και να μην το αφήσεις αδιευκρίνιστο σαν τα ποσά που βρέθηκαν στους τραπεζικούς σου λογαριασμούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter