Ο Άδωνης βρίσκει τη φθηνή βενζίνη… προβληματική

Ο Άδωνης βρίσκει τη φθηνή βενζίνη… προβληματική

Ενώ οι καταναλωτές βλέπουν τις τιμές των καυσίμων να ανεβαίνουν διαρκώς ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, μας ενημέρωσε την Τρίτη ότι ο ίδιος, αν δει πρατήριο με πολύ χαμηλή τιμή βενζίνης δεν βάζει γιατί το φθηνότερο καύσιμο πιθανότατα είναι προβληματικό.

«Εγώ αν δω πρατήριο με πολύ χαμηλή βενζίνη, δεν βάζω γιατί κατά πάσα πιθανότητα το καύσιμο είναι προβληματικό» σημείωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης. Δημιουργική λογική θα σχολίαζε κανείς αν δεν ήξερε πως ο εν λόγω υπουργός είχε καταφύγει -από τηλεοράσεως φυσικά- στο πρωτοφανές επιχείρημα πως αν μειωθούν οι φόροι στα καύσιμα δεν θα μπορούν να πληρωθούν συντάξεις.

«Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολία πληρωμών», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, ωστόσο απέφυγε να εξηγήσει γιατί δεν έχουν όλες οι οικογένειες την δυνατότητα να βάλουν την πιο ακριβή βενζίνη…

Κληθείς εξάλλου να απαντήσει για μέτρα που θα έπρεπε να λάβει κυβέρνηση και για τους χαμηλόμισθους, οι οποίοι βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται και να μην αρκεί ούτε και για τα βασικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον γνώριμο ειρωνικό τόνο: «Μπορούμε να κάνουμε πράγματα που γίνονται, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Θαύματα έκανε μόνο ο Ιησούς Χριστός. Εγώ δεν παρουσιάζω τον εαυτό μου ως θαυματοποιό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter