Ο Άδωνης υπερηφανεύεται γιατί είναι δημοφιλής σε δύο σούπερ μάρκετ της Πεντέλης!

Ο Άδωνης υπερηφανεύεται γιατί είναι δημοφιλής σε δύο σούπερ μάρκετ της Πεντέλης!

Έως σήμερα η ερώτηση παγίδα των δημοσιογράφων προς τους πολιτικούς ήταν πόσο κάνει το γάλα, το ξύδι και κάτι ανάλογα τριτοδεύτερα που δεν θα ανεχόταν ούτε η μαντάμ Σουσού.

Ε, τώρα ο Άδωνης Γεωργιάδης που από το ΛΑΟΣ πήγε στη Νέα Δημοκρατία και έγινε αστέρι πρώτου μεγέθους έθεσε ως μέτρο δημοφιλίας το πόσες selfie του ζητάνε να βγάλουν οι πελάτες του σούπερ μάρκετ τα οποία και –παρεμπιπτόντως- επισκέπτεται τακτικά όπως λέει.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων μάλιστα μας ανέφερε και τα ονόματα δύο σούπερ μάρκετ της περιοχής του –της Πεντέλης- που επισκέπτεται διαφημίζοντάς τα ξεκάθαρα…

Εννοείται πως δεν βλέπει καμία ακρίβεια και αυτά είναι θέμα της φαντασίας μας.

Αντίθετα για να στηρίξει την δημοτικότητά του, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή επιμένοντας πως η ακρίβεια είναι διεθνές θέμα, υποστήριξε πως τον αγαπούν και δεν του παραπονιούνται για τις τιμές γιατί στα σούπερ μάρκετ του ζητάνε να βγάλουν selfie!

«Μην γκρινιάζετε συνέχεια. Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, τα 7,5 δισεκατομμύρια. Σταματήστε όλη μέρα την μαυρίλα. Αυτό που θα σας πουν οι άνθρωποι που με βλέπουν στα σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι μου που πάω και ψωνίζω, με βλέπουνε και με χαιρετάνε και με βγάζουνε και selfie»!

Και για να στηρίξει τις υπουργικές εξυπνάδες, πρόσθεσε:

«Την τελευταία φορά που πήγα σούπερ μάρκετ, το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να με βγάλανε επτά σέλφις. Κανέναν κόσμο να μου πει ανεβαίνουν οι τιμές, δεν είδα»

Βέβαια ο κ. υπουργός ξέχασε πως η περιοχή του είναι υψηλών εισοδημάτων και επίσης ξέχασε πως οι μισθοί στις περισσότερες περιοχές μετριούνται σε μερικά κατοστάρικα που δεν καλύπτουν ούτε φως-νερό τηλέφωνο…

Αυτά είναι λεπτομέρειες για τον Adonis-influencer!

Άντε και καριέρα στο Isntagram!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter