Ο Άδωνης ζητάει τον «σεβασμό» του Κατρίνη επειδή τον διόρισε!

Ο Άδωνης ζητάει τον «σεβασμό» του Κατρίνη επειδή τον διόρισε!

Κάθε μέτρο και αιδώ έχει χάσει ο Άδωνης Γεωργιάδης, και το αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, το έκανε από το βήμα της Βουλής, κουνώντας το δάχτυλο στον επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, όταν ο τελευταίος τόλμησε να του ασκήσει κριτική για τα πεπραγμένα του στο υπουργείο Ανάπτυξης, εγκαλώντας τον για το γεγονός πως τον… διόρισε κατά την περίοδο συγκυβέρνησης Παπαδήμου.

Δέκα χρόνια μετά τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου με τη συμμετοχή του κόμματος του Καρατζαφέρη με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατία, ο Άδωνης Γεωργιάδης φροντίζει να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της νομιμοποίησης του ΛΑΟΣ που στοιχειώνει και τα δύο κόμματα.

Αφορμή, το γεγονός πως ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ… τόλμησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό Γεωργιάδη για την αισχροκέρδεια, και συγκεκριμένα για τους ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ). Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Κατρίνης ρώτησε τον Αδ. Γεωργιάδη, «τελικά τι ισχύει; Έγιναν έλεγχοι ή δεν έγιναν; Επιβλήθηκαν πρόστιμα, όπως λέει η τελευταία ανακοίνωση της ΔΙΜΕΑ ή δεν παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδειας, όπως δήλωνε ο υπουργός Ανάπτυξης τον Οκτώβριο του ’21;».

«Θα πίστευα ότι από την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας κύριε Κατρίνη όταν σας είχα διορίσει διευθύνων σύμβουλο στον ΟΚΑΝΑ, θα γνωρίζατε ότι είμαι εξαιρετικά επιμελής όταν εργάζομαι. Δεν μπορεί να μην το θυμάστε, είναι περίεργο να έχουμε δουλέψει μαζί στενοί συνεργάτες και να κάνετε ότι το ξεχνάτε στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΑΣΟΚ» του απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, μετατρέποντας σε προσωπική βεντέτα την κοινοβουλευτική διαδικασία.

«Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό στην παλαιά μας συνεργασία όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω πια προσωπικά και εκεί γίνομαι κακός» πρόσθεσε ο Αδ. Γεωργιάδης, με τον Μ. Κατρίνη να επιχειρεί στη συνέχεια να του απαντήσει.

«Όταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία!» απάντησε αρχικά ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας πως «μπορεί να έχει την άποψή του. Όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Την περίοδο 2007-2011 κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επιδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα (ΛΑΟΣ). Ως υπουργός Υγείας με εξέπληξε με τη ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που είχε πιθανότατα λόγω της μετάβασης στο νέο πολιτικό χώρο».

Ο Αδ. Γεωργιάδης όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια επανήλθε, απαντώντας του πως «χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάντε παρέα μας βάλατε στη κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ήμουν ως βουλευτής ΛΑΟΣ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά».

Για την ιστορία, συνολικά οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου έφταναν τους 250, αριθμός επαρκέστατος για τη σταθερότητα της κυβέρνησης. Ο Αντώνης Σαμαράς όμως είχε άλλα σχέδια, προχωρώντας τότε στις μεταγραφές που θα μετέτρεπαν το κόμμα σε μεγάλο ΛΑΟΣ…

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter