Ο Άδωνης αποκάλεσε «αλήτη» τον πρωθυπουργό μπροστά σε όλο το Κοινοβούλιο (Video)

Ο Άδωνης αποκάλεσε «αλήτη» τον πρωθυπουργό μπροστά σε όλο το Κοινοβούλιο (Video)

Σε πλήρη αποδρομή βρίσκεται η αξιωματική αντιπολίτευση που αδυνατεί να συγκρουστεί δια της ανταλλαγής επιχειρημάτων ακόμα και εντός Κοινοβουλίου, καταφεύγοντας σε ύβρεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr οι οποίες επιβεβαιώνονται τόσο από αρμόδιες πηγές του Κοινοβουλίου αλλά και επωνύμως από τον βουλευτή Πρέβεζας με το ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «αλήτη» τον Αλέξη Τσίπρα κατά την δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σηκώθηκε όρθια για να τον χειροκροτήσει.

Όπως γίνεται εμφανές στο παρακάτω βίντεο, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ βρίσκεται εν εξάλλω ουρλιάζοντας και κουνώντας το χέρι προς τον πρωθυπουργό, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεται σε χαμαιτυπείο.

Σε εκείνο το σημείο αποκάλεσε «αλήτη» τον πρωθυπουργό και γι’ αυτό ο πρόεδρος της Βουλής σχολιάζει αμέσως: «Κύριε Γεωργιάδη είπατε κάτι που το άκουσα μόνο εγώ. Γι’ αυτό μην συνεχίζετε…». Βέβαια, το αποτέλεσμα της παρέμβασης του κ. Βούτση ήταν ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός να μην συμπεριληφθεί στα πρακτικά.

Δείτε το βίντεο από το 8:13 και μετά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter