Ο Άδωνης «βλέπει» μνημόνια και προαναγγέλλει «μεταρρυθμίσεις» (Video)

Ο Άδωνης «βλέπει» μνημόνια και προαναγγέλλει «μεταρρυθμίσεις» (Video)

Πίσω στο 2014 και τα μνημόνια έχει μείνει ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ή μάλλον τον βολεύει να λέει πως βρισκόμαστε εκεί για να δικαιολογήσει τα μέτρα που θα πρέπει να βάλει σε λίγο καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή όπως αλλιώς τους αρέσει να τα λένε… «μεταρρυθμίσεις» ικανοποιώντας το «μνημονιακό» όραμά της νέας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι έχουμε μνημόνιο γιατί θα έρθει η «τρόικα» όπως είπε τονίζοντας ότι ο Μητσοτάκης θα πρέπει να προβεί σε…«μεταρρυθμίσεις». 

«Κατάφερε να σταθεροποιήσει τη χώρα, όχι ο Τσίπρας αλλά το μνημόνιο. Το μνημόνιο του Τσίπρα είχε ουσιώδη διαφορά από το μνημόνιο του Σαμαρά. Το μνημόνιο του Σαμαρά έκανε μεταρρυθμίσεις έναντι μειώσεις φόρων. Το μνημόνιο του Τσίπρα έβγαζε έξω τις μεταρρυθμίσεις και αύξανε τους φόρους» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και παρουσίασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως απόλυτη συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά.

Τότε η δημοσιογράφος για κακή της τύχη έσπευσε να επισημάνει πως τώρα δεν έχουμε μνημόνιο. 

«Τι δεν έχουμε;» της λέει ο κ. Γεωργιάδης και συνεχίζει: «Εμένα δεν μ’αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Μπορεί να μην έχουμε μνημόνιο, αλλά θα έρθει σε λίγο η τρόικα να μας ελέγξει και είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Τι έκανε ο Τσίπρας; Έβγαλε μεταρρυθμίσεις και αύξησε τους φόρους. Τι κάνει ο Μητσοτάκης; Βάζει μεταρρυθμίσεις και μειώνει τους φόρους.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Tι κάνει ο Μητσοτάκης; Προτείναμε μια σειρά μεταρρυθμίσεων τις οποίες θα ψηφίσουμε μεταξύ αυτών και το δικό μου νομοσχέδιο» και επανέλαβε «ο Μητσοτάκης βάζει μεταρρυθμίσεις και μειώνει τους φόρους. Αυτό είναι πολιτική επιλογή, απόφαση κυβερνητική» υπογράμμισε. 

Στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη βρέθηκε όμως ακόμα και η «χλιδάτη» λίμνη Κόμο στην οποία βρέθηκε ο  Άλέξης Τσίπρας διότι γινόταν το συνέδριο Αμπροσέττι. Με τους γνωστούς λαϊκισμούς του ο Άδωνης Γεωργιάδης έσπευσε να τονίσει τις επιλογές του πρώην πρωθυπουργού σε ένα τόσο χλιδάτο μέρος. Λες και οργάνωσε ο ίδιος Αλέξης Τσίπρας το συνέδριο. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter