Ο Άδωνης βρίζει, αγιογραφεί τον Νταβέλη αλλά… «οι μάσκες πέφτουν»

Ο Άδωνης βρίζει, αγιογραφεί τον Νταβέλη αλλά… «οι μάσκες πέφτουν»

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργο Καμίνη (ΚΙΝΑΛ) για διατίμηση στις μάσκες, καταδίκασε την «επίθεση» με τρικάκια κατά του επιχειρηματία φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, Αχιλλέα Νταβέλη αλλά κυριολεκτικά έκανε την πάπια για όσα καταγγέλλονται, ενώ βρίζει το Documento και τους δημοσιογράφους του (χωρίς να το κατονομάζει). 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μάλιστα βρήκε πως οι τιμές για τις μάσκες πέφτουν, κάτι που ήταν λογικό βέβαια εφόσον έφτιαξαν το εργοστάσιο.

«Οι τιμές στις μάσκες πέφτουν. Η επάρκεια έχει εξασφαλιστεί» είπε ο υπουργός της ανύπαρκτης Ανάπτυξης και των ανύπαρκτων Επενδύσεων στη Βουλή, συμπληρώνοντας το γνωστό του λογύδριο με αριθμούς και νούμερα.

Ο ίδιος βέβαια αρνήθηκε και πάλι τη διατίμηση γιατί, όπως επανέλαβε θα σταματήσουν οι εισαγωγές. Ενδεχομένως θα σταματήσει βέβαια και το υπερβολικό κέρδος.

Παράλληλα αρνήθηκε τη διανομή των μασκών δωρεάν:

«Κανένα κράτος δεν μπορεί να μοιράσει μάσκες μιας χρήσεως σε όλο τον πληθυσμό. Μπορούν τα κράτη, κατά περίπτωση, να δώσουν μάσκες εκεί που πραγματικά χρειάζεται.»

Αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης, χωρίς να απαντά στα δημοσιεύματα του Documento για τη σχέση του επιχειρηματία με την κυβέρνηση (και όχι μόνον) χαρακτήρισε (προφανώς τα δημοσιεύματα του Documento και documentonews.gr) «χυδαία από τις γνωστές εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ».

Κάνοντας την αγιογραφία της επένδυσης και του επιχειρηματία απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας πως ένα μήνα πριν η μάσκα δεν ήταν απαραίτητη και τώρα -μετά το εργοστάσιο των φίλων της πρωθυπουργικής οικογένειας- έγιναν!

Παράλληλα έπλεξε και πάλι το εγκώμιο για τον επιχειρηματία, Αχιλλέα Νταβέλη, προσπαθώντας να φανεί προστατευτικός στην επιχειρηματικότητα, αν και η ίδια η κυβέρνηση άφησε τη μεσαία επιχειρηματικότητα στο έλεος της οικονομικής κρίσης, καταδικάζοντας σε αφανισμό δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις την ώρα που πριμοδοτούσε φίλους και γνωστούς.

Αντί να απαντήσει μάλιστα στα δημοσιεύματα μιλά για «σκουπίδια της δημοσιογραφίας» και ζητά συγγνώμη από την επιχειρηματία!

Διαβάστε επίσης: Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Σας παραθέτουμε τους βερμπαλισμούς και τις περικοκλάδες του υπουργού:

«Στο πλαίσιο της κυβερνητικής προσπάθειας να αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή μασκών, εταιρεία στη Λάρισα έκανε επένδυση, με δικά της χρήματα, και βοηθήσαμε στην ταχεία εισαγωγή των μηχανών από την Κίνα προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή μέσα στον Απρίλιο. Όταν αυτό έγινε γνωστό, άρχισαν δημοσιεύματα χυδαία από τις γνωστές εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, τα οποία στοχοποίησαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση χθες στο σπίτι του από αναρχικές συλλογικότητες. Δηλαδή, ένας επιχειρηματίας που βάζει τα δικά του τα λεφτά και παράγει μάσκες, πρέπει να ακούει τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας, να του λένε ότι ο Μητσοτάκης αποφάσισε να επιβάλει τη μάσκα, για να πουλάει μάσκες ο φίλος του στη Λάρισα, όταν η μάσκα συστήνεται από τους γιατρούς του πλανήτη. Εκτός και αν ο Μητσοτάκης μπορεί και ελέγχει τον πλανήτη. Θα ήθελα, εκ μέρους της κυβερνήσεως, να εκφράσω τη δριμεία καταδίκη μου, γι’ αυτή την επίθεση στην οικογένεια και τις επιχειρήσεις του κ. Νταβέλη και να ζητήσω συγνώμη, εκ μέρους της κυβέρνησης, από κάθε Έλληνα επιχειρηματία που σε αυτές τις στιγμές κρίσης, βάζει πλάτη για να βρίσκει φθηνές μάσκες ο Έλληνας καταναλωτής για να προστατεύσει την υγεία του, και εντούτοις πρέπει να ανέχεται και τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας και να ανέχεται μετά και επίθεση στο σπίτι του. Πρόκειται για άθλια και άνανδρη επίθεση σε οικογένεια με μικρά παιδιά μέσα».

Τελικά νοιώθουν πολύ γυμνοί όταν τα ΜΜΕ τους βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα και δεν τους κάνουν αγιογραφίες! 

Διαβάστε επίσης: Ο Νταβέλης, η «θυματοποίηση» και η ανακοίνωση με το ορθογραφικό… ολίσθημα

Διαβάστε επίσης: Ο Πολάκης απαντά στον Νταβέλη που του έστειλε εξώδικο (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter